Bayrak Törenine katıldı.

Bayrak Törenine katıldı.

Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa GÜLER, İl MEM Md.Yrd  H.Basri KUZU, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ebubekir ATİLLA ve İl MEM Şube Müdürü   Fahri KIRMIZI Spaşa MTAL ve Y.K.Beyatlı Güzel San.Lisesinin Bayrak Törenine katıldı.

Süleymanpaşa Kaymakamı Sayın Mustafa GÜLER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Hasan Basri KUZU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir ATİLLA ve İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Fahri KIRMIZI, Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesinin Bayrak Törenine katıldı.

12 Ocak 2024 tarihinde Pençe Kilit Harekat Bölgemize sızmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada kahraman evlatlarımızın şehit düşmesi milletimizin tüm fertlerini olduğu gibi Milli Eğitim Bakanlığı camiası olarak bizleri de derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur.

Bu sebeple; Vatanımız uğrunda can veren aziz şühadamız ve bu menfur olayda hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla 1 dakikalık saygı duruşu yapılmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.