Vali Mustafa ELDÎVAN : Bayburt’umuzda Valilik görevime bugün başlamış bulunmaktayım.

Vali Mustafa ELDÎVAN : Bayburt’umuzda Valilik görevime bugün başlamış bulunmaktayım.

Çok Kıymetli Bayburtlular;
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek tensipleri ile atandığım Bayburt’umuzda Valilik görevime bugün başlamış bulunmaktayım.
Öncelikle bu görevi şahsıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve şahsıma duyduğu güven nedeniyle İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.
Huzurun, güvenin ve samimiyetin hiç değişmediği, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış köklü kültürü sabırla ehrama dokumuş, Doğu Anadolu’nun Karadeniz’e açılan kapısı, bir yanı gümüş diyarı bir yanı yaylalar, tarihin doğaya şarkı söylediği, destanını taşlara yazan, Dede Korkut diyarı Bayburt’umuzda Vali olmaktan, bu kentin güzel insanlarına hizmet etmekten gurur duyacağım.
Görev sürem boyunca, başta kamu yatırımları olmak üzere insanımızın yaşam standardını yükseltmek üzere değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte gerekli gayreti göstereceğiz. Aziz milletimize hizmetkâr olmaya geldim. Devlet-millet birlikteliğinin sağlanması hususunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
Allah bizleri Bayburt halkına. Sayın Cumhurbaşkanımıza, milletimize ve devletimize layık eylesin. Bu manada ilgi ve desteği için tüm Bayburtlulara teşekkür ediyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun. 18.08.2023
Mustafa ELDÎVAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.