BAŞKAN ALBAYRAK SÜLEYMANPAŞA, MURATLI VE MALKARA MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ALBAYRAK SÜLEYMANPAŞA, MURATLI VE MALKARA MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa, Muratlı ve Malkarailçelerinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçelerin talep, ihtiyaç ve beklentileri hakkında değerlendirmelerin yapıldığı görüşmelerde, Başkan Kadir Albayrak, muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve önerilerini dinledi. Taleplerle alakalı değerlendirmelerde bulunan Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa, Muratlı ve Malkara ilçelerinde hayata geçirilen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. İlçelerinde gerçekleştirilen yatırım ve projeler için memnuniyetlerini ifade eden muhtarlar, başta Başkan Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ BİRER YOL ARKADAŞIDIR

Muhtarlarla yaptığı görüşmeler hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, bizim için değerli birer yol arkadaşıdır. Süleymanpaşa, Muratlı ve Malkara ilçelerimizde görev yapan mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik ve yapılan çalışmalarla alakalı değerlendirmelerde bulunduk. Muhtarlarımızla iş birliği içerisinde güzel kentimizi kalkındırmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.