BAŞKAN HİKMET ATA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ‘TIP BAYRAMI’ ZİYARETİ

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ‘TIP BAYRAMI’ ZİYARETİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ‘14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorların bu özel günlerini kutladı. Başkan Hikmet Ata ilk olarak Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve hastane doktorlarını ziyaret etti. Başhekim Raif Üzmez ’in 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Hikmet Ata, günün anısına özel hediye takdiminde bulundu.

Ardından Marmaraereğlisi Devlet Hastanesindeki tüm bölümleri tek tek dolaşan Başkan Hikmet Ata ve beraberindekiler, mesaide olan doktor ile sağlık çalışanlarına hediye takdim ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Ziyaretlerde konuşan Başkan Ata, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının toplum için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, “Sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları her daim takdir edilmelidir. Onlar, toplum sağlığı için büyük bir özveriyle çalışıyorlar ve bu hizmetleriyle her türlü takdiri hak ediyorlar.” dedi.

 ‘’Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız’’

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, sağlık çalışanlarına teşekkür etmenin önemine değinerek, “Bugün burada, sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı göstermek ve onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bulunuyoruz. Onların özverili hizmetleri, İlçemizin sağlık sektöründeki başarısında büyük bir rol oynamaktadır. Tüm sağlık çalışanlarımıza Tıp Bayramı’nı kutluyor, gösterdikleri fedakarlık ve özveri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.