Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergahı ile Afiş ve Pankart Asılacak Yerler

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Güzergahı ile Afiş ve Pankart Asılacak Yerler

Süleymanpaşa ilçemizde 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri
Kanununun 6. ve 22. maddeleri ve bu kanunun uygulanmasına dair
çıkartılan Yönetmeliğin 3. maddesine göre yapılacak olan Toplantı ve
Gösteri Yürüyüşleri Güzergahı ile Afiş ve Pankart Asılacak Yerler
günün şartlarına göre Kaymakamlık Makamının 27.01.2023 tarihli ve 8368
sayılı Olur’u ile yeniden düzenlenmiştir.

 

blank

2911 Sayılı Kanunun 6.Maddesinin Uygulanması

KAYMAKAMLIK MAKAMINA

—AÇIK HAVA MİTİNG YERLERİ

–TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YER VE GÜZERGÂHLARI İLE TOPLANMA VE DAĞILMA ALANLARI

—AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

13 Mart 2014 tarih ve 28940 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6529 Sayılı Temel Hak ve Hürriyetlerin Geliştirilmesi Amacıyla Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun çerçevesinde, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6.maddesi hükmü gereği; Süleymanpaşa İlçesine ait toplantı ve gösteri yürüyüşü yerleri toplanma ve dağılma alanları ve açık hava miting alanları yeniden belirlenmesi gerekmektedir.

Bu nedenle; Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu bulunan siyasi partilerin İl başkanlıkları, güzergahın geçeceği İl ve İlçe Belediye Başkanlarmın, en çok üyeye sahip üç sendikanın ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının il ve ilçe temsilcilerinin yazılı görüşleri alınarak yeniden düzenlenmiştir.

AÇIK HAVA MİTİNG ALANLARI,

1-NOLU MİTİNG ALANI:

HÜKÜMET CADDESİ ÜZERİTarihi Valilik Binası Önü) Hükümet Caddesi üzeri kuzeyinde Hal kavşağı, PTT, Ziraat Bankası ve tarihi Valilik Binası güneyinde Ali Rıza Efendi Parkı Belediye kapalı otopark Zübeyde hanım parkı ve Yunus Bey Caddesinin hükümet Caddesinden girişine kadar olan alan 1 Nolu Miting Alanı (7000 m2)

2-NOLU MİTİNG ALANI:

HAŞAN ALİ YÜCEL YEYDaNI: kuzeyinde Mimar Sinan Caddesi, Bedesten Sokak ve Çiçekçi Sokak arasmda kalan Haşan Ali Yücel Meydanı (850 m2)

3-NOLU MİTİNG ALANI:

CUMHURİYET MEYDANI: Hükümet Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Çiftlik Önü Caddesi ve İskele Caddesinin bağlantı kavşağı olan Cumhuriyet Meydanı (6650 m2)

4-NOLU MİTİNG ALANI:

SAHİL DOLGU SAHASITekirdağ Spor Sosyal Tesisleri Marmara Denizi, Lunapark ve Atatürk

Bu belge, güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

Doğrulama Kodu: Dlm3Lt-9vlC95-LLPYi ı— lbOOdY-xDMy2SVf Doğrulama Linki: https://www.turkive.eov.tr/icisleri-ebys

Ertuğrul Mah. Mimar Sinan Cad. Kat:4 59100 Süleymanpaşa / Tekirdağ

Telefon No: (282)260 66 23 Faks No: (282)260 66 25

e-Posta: suleymanpasa@içisleri.gov.trİnternet Adresi: http://www.suleymanpasa.gov.tr

Kep Adresi: icisleribakanligi@hs01.kep.tr

Kulvarı arasında Kaıan samı uoıgu Alanı (/suu mzj

Açık hava miting alanına inen tüm yollar toplantı başlamadan (1) saat önce trafiğe kapatılacaktır. Toplantı bitiminde topluluğun aynı yerde dağıtılması sağlanacaktır.

YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHLARI İLE TOPLANMA VE DAĞILMA ALANLARI

  • NOLU TOPLANMA NOKTASI VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHI: (1500 METRE)

TEKİRA AVM ÖNÜ (Ruşen Güneş Caddesi Girişi) – SAHİL DOLGU SAHA Güneyinde Ruşen Gün Caddesi üzeri Şehit İlhan Doyran Sok ile Ferah Sokak kesişimine kadar olan Koca Plaza Önü, Kuzeyinde Tekira AVM Batısında Hükümet Caddesi Doğusunda Hükümet Caddesi olan Köprübaşı Meydanında toplanılarak Hükümet Caddesini takiple tarihi valilik binası önünden (1 Nolu Miting Alanın) Hükümet Caddesini veya Mimar Sinan Caddesini doğu yönüne takiple Haşan Ali Yücel Meydanı (2 Nolu Miting Alanı) – Cumhuriyet Meydanından (3 Nolu Miting Alanı) Atatürk Bulvarını güney yönüne geçerek Sahil Dolgu Sahaya kadar (4 Nolu Minig alanı) olan güzergâh.

  • NOLU TOPLANMA NOKTASI VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHI: (1300 METRE)

YELKEN KULÜBÜ – SAHİL DOLGU SAHA: Atatürk Bulvarı Barbaros Kavşağında bulunan Yelkf Kulübü önünde yeni adliye binası istikametine Barbaros Caddesi üzerinde toplanılarak Atatürk Bulvarı üzerinden İstanbul istikametine tek şeridi kapatılarak sahilden Atatürk Bulvarını takiple Sahil dolgu sahaya kadar (4 nolu minig alanı) olan güzergah ya da Atatürk Bulvarından Cumhuriyet Meydanına (3 Nolu Miting alanı) kadar olan güzergâh.

DAĞILMA ALANLARI:

Yapılacak olan Yürüyüş ve mitingler sonrasına Yetkili kolluk Amiri ve Düzenleme kurulunun başkaca bir talepleri olmadığında; yürüyüşün bittiği noktadan ve miting alanından her yönde bulunan bağlantı caddeleri ve sokaklarına dağılım sağlanacaktır.

AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

Toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahı olarak belirlenen yerler ile Tekirdağ Büyüksehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediye Başkanlığınca bildirilen ekte gösterilen sabit ilan ve reklam yerleri.

Bu plan;

  1. a) 08 Ekim 1983 gün ve 18185 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2911 sayılı kanunun ve 26. maddesine göre yeniden hazırlanmıştır.

2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa uygun olarak Süleymanpaşa İlçesi sınırları içerisinde yapılacak olan ; Açık hava mitingleri, Yürüyüş Güzergahları, Toplanma ve Dağılma Alanları ile Afiş ve Pankart Asılacak yerler Kanunun 6. Maddesi hükümlerine göre yeniden düzenlenmiş olup, hazırlanan bu planı onaylarınıza arz ederim.

Saadet HALTAN
İlçe Yazı İşleri Müdür V.

OLUR

Mustafa GÜLER
Kaymakam

Bu belge, güvenli eleKtronik imza ile imzalanmıştır.

Doğrulama Kodu: Dlm3Lt-9vlC95-LLPYi+-lbO0dY-xDMy2SVf Doğrulama Linki: https://www.turkiye.eov.tr/icisleri-ebys

Ertuğrul Mah. Mimar Sinan Cad. Kat:4 59100 Süleymanpaşa / Tekirdağ

Telefon No: (282)260 66 23 Faks No: (282)260 66 25

e-Posta: suleymanpasa@ieisleri.gov.trİnternet Adresi: http://www.suleymanpasa.gov.tr

Kep Adresi: icisleribakanligi@hs01.kep.tr

lk:

  • Afiş ve Pankart Asılacak Yerler ile İlgili Yazılar
  • Harita