İş İnsanı Şimşek Nişancı Büyükşehir Adaylığını Açıkladı

İş İnsanı Şimşek Nişancı Büyükşehir Adaylığını Açıkladı

 

Tekirdağ Erzurumlular Derneği Başkanı İş İnsanı Şimşek Nişancı, Tekirdağ Bağımsız Büyükşehir Adaylığını açıkladı. Açıklamaya Tekirdağ’da bulunan STK temsilcileri ve üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

Tekirdağ Erzurumlular Derneği’nde düzenlediği basın açıklamasında Tekirdağ Bağımsız Büyükşehir Adaylığını açıkladı. Dernek binasındaki açıklamaya yoğun ilgi oldu.

YOĞUN KATILIMLA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tekirdağ’a hizmet için yola çıktığını iafade eden Nişancı, “Değerli Başkanlarım, uzaktan yakından açıklamama teşrif saygıdeğer misafirlerim, siz değerli basın mensuplarımız bugün burada, sizlerle önemli bir kararı paylaşmak üzere bulunuyorum. Havasını soluduğum, güzel şehrimiz Tekirdağ’a bağımsız Büyükşejir Belediye Başkan Adaylığımı açıklıyorum. Tekirdağ’ın geleceği için adım atma vakti geldiğine inanıyorum. Beni bu yolda yalnız bırakmadığınız hepinize ayrı şükranlarımı sunarım. Şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet etmek için buradayım” dedi.

blank

‘HERKESE EŞİT MESAFEDEYİM’

Nişancı, “Yıllardır hem iş hayatının içinde hemde Tekirdağımızın en büyük STK’larından biri olan Tekirdağ Erzurumlular Derneği Başkanlığı görevini yürütüyorum. Şehrimizin potansiyelini yakından tanıyorum. Tekirdağ, tarih, kültür ve doğal güzellikleriyle dolu bir şehir. Ancak, bu potansiyeli değerlendirmek, herkesin refah içinde yaşadığı bir şehir inşa etmek için daha fazla çaba sarfetmemiz gerekiyor. Bu mücadelede, bağımsız bir aday olarak, her partiye ve her kesime eşit mesafede durarak şehrimize hizmet edeceğime söz veriyorum” dedi.

‘DAHA YAŞANABİLİR BİR TEKİRDAĞ İÇİN YOLA ÇIKTIM’

Nişancı, “İnsanımızın sorunlarını dinleyecek, ihtiyaçlarını anlayacak ve çözümler üreteceğim. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, hep birlikte daha güçlü bir Tekirdağ inşa etmek için yan yana geleceğiz. Bize güvenin, birlikte başaralım. Tekirdağ için daha aydınlık bir yarın için, birlikte omuz omuza çalışalım. Hep birlikte, Tekirdağ’ı daha yaşanabilir ve kalkınmış bir şehir haline getirelim. Sizleri destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Birlikte büyük işlere imza atmak için, yola çıktığım bu kutlu görevde bana eşlik etmenizi bekliyorum. Sağlıcakla kalın, Tekirdağ’ımıza ve hepimize hayırlı olsun!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.