Marmaraereğlisi Belediyesinden Muhteşem Konserler

Marmaraereğlisi Belediyesinden Muhteşem Konserler

Ereğli Belediyesinden Muhteşem Konser
Marmara Ereğlisi Belediyesi muhteşem bir organizasyon daha imza attı. Yaz konserlerine yaklaşık 30 bin kişi katıldı. Ses sanatçısı Hakan Altun konserinde Trakya sallandı.
blank
Marmara Ereğlisi Belediyesi Yaz Şenlikleri kapsamında Cem Pilevneli ve Hakan Altun konserleri düzenledi. Programın sunuculuğunu ise Şeyda Aydın yaptı.
İlk olarak sahneye çıkan Cem Pilevneli şarkılarıyla dinleyicileri coşturdu.
Ünlü ses sanatçısı Hakan Altun sahne aldığında ise adete yer yerinden oynadı. Yaklaşık 30 bin kişi telefon ışıklarını açarak Hakan Altun’a eşlik etti. Altun konseri görsel bir şova dönüştü.
Program konuşan Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata Çanakkale’de yaşanan orman yangınlarından dolayı geçmiş olsun dileklerini sunarak şunları kaydetti;” Yaz şenlikleri Programımıza katılan herkese teşekkür ederim. Öncelikle Çanakkale de yaşanan yangından dolayı tüm Çanakkale’ ye geçmiş olsun. Marmara Ereğlisi Belediyesi Personeline ve orada görev yapan tüm personele Allah kolaylık versin. İnşallah yangını en kısa zamanda söndürürler” dedi.
“Bizler sizin için çalışıyoruz”
Konsere katılan herkese teşekkür eden Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata;
Yaz şenlikleri programımızda sizler için konser tertip ettik. Bizler sizin için çalışıyoruz. Ereğli halkı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Her şey Marmara Ereğlisi ilçesi ilçemiz için” dedi.
Konserlerde ayrıca Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek Hakan Altun ile Cem Pilevneli’ye çiçek ve plaket taktim etti.

YORUMLAR

  1. blank necip dedi ki:

    yeniçiftlik te millet susuluktan kırılıyor sen köşe veriyorsun özüne dön

  2. blank Serpil Yıldırım dedi ki:

    Konser yapmadan önce yolları yapsınlar bütün yollar bozuk heryer pislik içinde. Yerli halk sürekli belediyeye gidip dilekce doldurmasina rağmen her hangi bir geri dönüş yok. Orada oturan biri olarak evinin oldugu yol cok bozuk özellikle yağmurlu havalarda kaza atlatmış biri olarak Marmara Ereğlisi belediyesini acilen göreve davet ediyorum.