Teknik Bilimler MYO Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Teknik Bilimler MYO Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özlem BOZKURT, Öğr. Gör. Dr. Fatma Funda ÖZDÜVEN, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasında: “Ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketleri sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralı olan vatandaşlarımız için ise acil şifa diliyorum” dedi. Konuşmasına Türk ve İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı tebrik ederek devam eden Rektör ŞAHİN, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, akademisyenler ve idari personele teşekkür ederek Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yapıp fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ de, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunun akademik gelişim süreci, öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik faaliyetler ve yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden toplantı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, emeklilikleri sebebiyle Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Sinan CENGİZ ve Elektrik Teknisyeni Halit DURMAZ’a plaket takdiminde bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.