Ekonomi AŞ Orhan’s Home, bahçe mobilyaları ve kamp malzemeleri

Ekonomi AŞ Orhan’s Home, bahçe mobilyaları ve kamp malzemeleri

Trakya’nın bahçe ve büro mobilyalarında öncü firmalarından olan Ekonomi AŞ Orhan’s Home, bahçe mobilyaları ve kamp malzemelerinin satıldığı yeni mağazasını İstanbul Yolu Atatürk Ormanı yanındaki 3 katlı işyerinde açtı.

GENİŞ KATILIMLI AÇILIŞ

Tekirdağ’a önemli yatırımlar yapan İş İnsanı Erdoğan Orhan ve çocuklarının sahip olduğu Ekonomi AŞ Orhan’s Home Garden, yeni şubesini Atatürk Ormanı, Haliç Oto yanı İstanbul yolunda hizmete açtı. Açılışa Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler ve çok sayıda davetli katıldı.

‘TRAKYA’NIN BİRİNCİSİYİZ, TÜRKİYE’DE İLK BEŞTEYİZ’

Sürekli büyümeye devam ettiklerini ifade eden Erdoğan Orhan, “Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’ın teşrifleri ile gerçekleştireceğimiz alanının en güçlü markalarıyla mobilya ve beyaz eşya alanında müşterilerinin beğenisi toplayan, tüm kazancını kendi bölgesinde yatırma dönüştüren, ve genişleyen kadrosuyla istihdam sağlayan Ekonomi A.Ş. bünyesine yeni bir mağaza daha ekledik. 41 yıllık tecrübe ve başarımızın en güçlü sembolü haline gelen ORHAN’S markamızın, Trakya Bölgesinde birinci ve ülke genelinde ilk 5’te yerini almış olmasından büyük kıvanç duyuyoruz. 8000 m2 kapalı, 4000 m2 açık alana sahip ORHAN’S mağazalarımızda Türkiye ve Avrupa’ya hizmet sunuyor olmanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek dua yapıldı. Orhan daha sonra açılışa katılanlara 3 katlı mağazayı gezdirdi. Orhan açılışa özel yüzde 15 bütün ürünlerde indirim yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.