MUHTEŞEM BİR PİKNİK VE MESİRE ALANI TEKİRDAĞ’IN HİZMETİNE GİRİYOR

MUHTEŞEM BİR PİKNİK VE MESİRE ALANI TEKİRDAĞ’IN HİZMETİNE GİRİYOR

Hayata geçirdiği her proje ile kenti bir adım öteye taşıyan ve yaşanabilir mutlu bir Tekirdağ için var gücüyle çalışan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yapımını tamamladığı Büyükşehir Belediyesi Kent Ormanı ve Mesire Alanının kapılarını açıyor.
Süleymanpaşa ilçesi Altınova mahallesinde 30.000 metrekare toplamalanda çalışmaları tamamlanan mesire alanında; 1 adet sosyal tesis, 2 adet büfe, 5 adet tuvalet, 2 adet güvenlik kulübesi, 2 adet çocuk oyun grubu, 1 adet fitness aletleri alanı, 2 adet giriş tagları, kamelyalar, piknik masaları bulunuyor. Peyzaj çalışmaları ve ihtiyaçlar doğrultusunda her detayın düşünüldüğü mesire alanı, aydınlatma sistemleri ile vatandaşlara daha güvenli bir ortam sunuyor.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “ÇALIŞAN VE ÜRETEN TEKİRDAĞ HALKI RAHAT BİR NEFES ALMAYI SONUNA KADAR HAK EDİYOR”
11 ilçe kapsamında kente yeşil alan kazandırma çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğünü söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Biz çalıştıkça kentimiz güzelleşiyor, paylaştıkça mutluluklarımız daha da artıyor. Çalışan ve üreten Tekirdağ halkı rahat bir nefes almayı sonuna kadar hak ediyor. Prestij projelerimizden biri olan Süleymanpaşa Kent Ormanı ve Mesire Alanımızı halkımıza kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz. İçerisinde piknik masaları, kamelyalar, barbeküler, kent donatıları, sosyal tesis, büfeler, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı büyük ve modern yaşam alanımız çok güzel oldu.Altınova mahallemizde bulunan ve tüm ihtiyaçların düşünülerek hazırlandığı mesire alanımızda vatandaşlarımız sevdikleriyle güzel anılar biriktirecekler.Bu büyük mutluluğumuzu paylaşmak için sürpriz ikramlarımızın yer aldığı açılış törenimize tüm Tekirdağ halkını davet ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.