OP. DR. ADEM DALGIÇ CHP DEN BAŞKAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

OP. DR. ADEM DALGIÇ CHP DEN BAŞKAN A.ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

OP.DR. ADEM DALGIÇ CHP DEN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

2009 – 2014 yılları arasında Tekirdağ Belediye Başkanlığı görevini yapan Op.Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkanlığına aday adayı olmaya hazırlanıyor.

Tekirdağlı bir ailenin evladı olan Op.Dr. Adem Dalgıç belediye başkanlığı öncesi uzun süreler çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında görevler yaptı.

2014 yerel seçimlerinde seçimlerinde CHP de yaşanan iç çekişmeler sebebiyle aday gösterilmediği konuşulan Op.Dr. Adem Dalgıç uzun süredir sessizliğini koruyordu.

Mart 2024 yerel seçimlerde yeniden aday olmayı planlayan Op.Dr. Adem Dalgıç başvuru aldı. Dalgıç’ın kısa zamanda başvuru yapması bekleniyor.

SÜRPRİZ İSİM OLARAK ÖN PLANDA

Şatafatı tercih etmeyen eski başkanın Ankara ve İstanbul da bir takım görüşmeler yaptığı kulislerde sıklıkla konuşuluyor. Daha önce yaşanan parti içi bir çekişme neticesinde mağdur edildiği partililerce de iyi bilinen Op.Dr. Adem Dalgıç’ın başvurusunu tamamlaması sonrası CHP den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.

PARTİ İÇİN BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ

Tekirdağ da sevilen isimlerden olan yıllarca kamu kurumlarında başta doktorluk ve idarecilik görevlerini yapmış olan ismin herkesçe kabul göreceği ortak aday olması muhtemel uzlaşmanın en kilit adamı olduğu diğer partilerde de dile getiriliyor.

Op.Dr. Adem Dalgıç’ın yakın zamanda aday adaylığını kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

 

blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.