YOLU SUYU YOK AMA NKÜ VETERİNERLİK FAKÜLTESİ HAYVAN HASTANESİ TAMAMLANDI

YOLU SUYU YOK AMA NKÜ VETERİNERLİK FAKÜLTESİ HAYVAN HASTANESİ TAMAMLANDI

Tekirdağ NKÜ ye bağlı Veteriner Fakültesinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin hizmet binası tamamlandı. Tamamlanan veterinerlik fakültesi hastanesinde öğrenciler uygulamalarlı eğitim yapabilmeleri için tamamlanan binada 500 öğrenci eğitim görüyor.
blank
Tekirdağ NKÜ ye bağlı Veteriner Fakültesi Dekanı  Prof.Dr. Gülsüm ÖZKAN, Öğrt. Görevlisi Prof. Dr. Muzaffer Taş, Hastane müdürü Ayhan Karaca ve Tekirdağ NKÜ ye bağlı Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Başhekimi Halef Doğan ile yaptığımız görüşmede Tekirdağ NKÜ ye bağlı Veteriner Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma hastanesi binamız tamamlandı. Fakat yolumuz sorunlu su sorunumuz var. Gerekli müracaatları bizler yaptık. Konu hakkında ilgilerden destek bekliyoruz.
Kampüsten buraya nasıl gelinecek? Nereye nasıl yol bağlanacak henüz hazır değil. Bu noktada yağışlar başlamadan yolumuzun yapılmasını ve su sorunumuzun halledilmesini bekliyoruz.
Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Bilmeç’e veterinerlik fakültesi ziyaretinde HAYCAN Aslı Gürcanlar Büyükaksu
ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.