VALİYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

VALİYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Garnizon Komutanı Olarak Atanan Tuğgeneral Ahmet Uğurlu Vali Soytürk’ü Ziyaret Etti.
2023 yılı General Atamaları ile Generalliğe terfi ettirilen aynı atama ile Tekirdağ Garnizon Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Rektör Şahin’den Vali Soytürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, 10.08.2023 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valisi olan Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Vali Söytürk’le bir süre görüşen Rektör Şahin, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Vali Soytürk’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektör Şahin’e teşekkür etti.5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Muammer Alper Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü Makamında Ziyaret Etti.
2023 yılı General Atamaları ile 5. Kolordu Komutanı olan Tümgeneral Muammer Alper, Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü 21.08.2023 tarihinde makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk ziyaret sırasında 5. Kolordu Komutanı olarak atanan Tümgeneral Muammer Alper’le bir süre görüşerek yeni görevinde başarılar diledi.
Tümgeneral Muammer Alper de, Kilis Valisi iken 10.08.2023 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valisi olan Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Tümgeneral Muammer Alper’in Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından ziyaret sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.