BÜYÜKŞEHİR, TEMİZ ÇEVRE İÇİN TEMİZLİK ARAÇLARININ SAYISINI ARTIRMAYA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR, TEMİZ ÇEVRE İÇİN TEMİZLİK ARAÇLARININ SAYISINI ARTIRMAYA DEVAM EDİYOR
blank

Çevreye duyarlı, yaşanabilir, güvenli ve mutlu bir Tekirdağ için insan odaklı hizmet anlayışı ile gece gündüz çalışan, çevre temizliği faaliyetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürmek amacıyla yatırımlarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesihizmet filosuna 11 yeni temizlik aracı daha kazandırdı.
26 milyon 955 bin 273 TL yatırım maliyetiyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet filosuna kazandırılan yeni nesil ve çevre dostu hidrostatik vakumlu yol süpürme makineleri; Tekirdağ’ın 11 ilçesindeki sokak, cadde, bulvar, meydan, park ve sosyal yaşam alanlarında yürütülen temizlik faaliyetlerinde kullanılacak.
BAŞKAN ALBAYRAK: “ÇEVRE TEMİZLİĞİNDE HİZMET STANDARTLARIMIZI YÜKSELTİYORUZ”
İl genelinde temizlik faaliyetlerinde hizmet standartlarını yükseltmeye devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çevre temizliğine büyük önem veriyoruz. Çevreye duyarlı hizmet anlayışı ile 11 ilçemizde gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarımızda kullanmak üzere 11 adet yol süpürme makinesini bünyemize katarak araç filomuzu genişlettik. Çevre dostu Tekirdağ’ımızda vatandaşlarımızın; huzurla dolaşacağı temiz cadde ve meydanlara sahip olmaları için, çevre temizliği çalışmalarında gücümüze güç kattık.Yapmış olduğumuz bu yatırımlar sayesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kendi imkânlarımızla, düşük maliyetle, etkin ve verimli bir şekilde hizmet verebilme imkân ve kabiliyetimizi arttırıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her gün 11 ilçemizde bulvar, cadde, meydan, sokak, park ve sosyal yaşam alanlarındaçevre temizliği gerçekleştiriyoruz. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz. Temizlik araçlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.