VALİ AZİZ YILDIRIM dan TEKİRDAĞ’A VEDA MESAJI

VALİ AZİZ YILDIRIM dan TEKİRDAĞ’A VEDA MESAJI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ileTrabzon Valiliği’ne atanmam sebebiyle yaklaşık 5 yıldır görev yaptığım “Üç Kemaller Diyarı” Tekirdağ’a ve çalışma arkadaşlarım ile değerli Tekirdağlı vatandaşlarımıza veda ediyorum.
Tekirdağ’da çalışmaktan ve Trakya insanını tanımaktan büyük onur duydum. Tekirdağ’da görev yaptığım süre içerisinde Tekirdağ’ın daha fazla büyümesi, daha fazla kalkınması ve daha fazla müreffeh olması için mesai arkadaşlarımızla birlikte bütün gücümüzle çalıştık.
İlimizin eğitimde,tarımda, turizmde, sanayide ve ticarette daha iyi yerlere gelmesi, daha başarılı işlere imza atılması ve daha fazla gelişmesi için proje veçalışmalar yürüttük.
Tekirdağ Valisi olarak Tekirdağ’a hizmet etme imkânı veren Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. “Marmara’nın İncisi Mavi Gözlü Şehir” Tekirdağ’da yapılan eser ve hizmetlere verdikleri desteklerden dolayı TBMM 29. Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’a,Sayın Bakanlarımıza ve Sayın Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum.
Tekirdağ’da birlikte çalışma fırsatı bulduğum, çalışmalarımızda bize destek veren Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediye Başkanlarına,Yargı Mensuplarına, Üniversite Rektörü ile Akademisyenlerine,Vali YardımcılarımızileKaymakamlarımıza, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımıza,OSB ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarına, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarınınyöneticilerine, işadamlarımıza, hayırseverlerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.
Tekirdağ Valiliği görevine atanan değerli meslektaşım Sayın Vali Recep Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
Bu vesileyle, tüm mesai arkadaşlarım ve vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler de lütfen hakkınızı helal ediniz, Allah’a emanet olunuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.