MURATLI İLÇESİ ATATÜRK CADDESİ’NDE YOL, ORTA REFÜJ VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MURATLI İLÇESİ ATATÜRK CADDESİ’NDE YOL, ORTA REFÜJ VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İl genelinde büyük bir yol hamlesi başlatan ve bu alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, Muratlı ilçesi Atatürk Caddesi’nde de kaldırım ve orta refüj yapım çalışmalarına devam ediyor.

Muratlı İlçesi İstiklal-Kurtpınar, Aşağısevindikli ve Ballıhoca mahalleleri sınırları içerisinden geçen Atatürk Caddesi üzerinde orta refüj, kaldırım ve kavşak imalatı yapım çalışmaları kapsamında; 600 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde kaldırım için 1.200 m2 prizma taşı, 1.200 metre bordür imalatı yapılacak. 4 adet kavşak için de 1.000 metre bordür imalatı yapılacak. Orta refüj için ise 12.000 metre bordür imalatı gerçekleştirilecek.

ÇORLU OTOGARI BAĞLANTI YOLLARININ ÖN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Diğer taraftan, Çorlu İlçesi’nde inşaatı devam eden Çorlu Otogarı’nın bağlantı yolları için de ön hazırlık çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında istifsiz taş dolgu alt temel ve plentmiks temel alımı gerçekleştiriliyor.

İl genelinde yol, kaldırım, refüj ve diğer çalışmaların belirli bir planlama doğrultusunda devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Muratlı ilçemizin Atatürk Caddesi’nde 10 Milyon 500 Bin TL’lik yatırımla kavşak, kaldırım ve orta refüj çalışması yapıyoruz. Öte yandan inşaatı devam eden Çorlu Otogarının bağlantı yollarının yapımı için de çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Yol, kaldırım ve orta refüj çalışmalarını mümkün olan en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.