Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, AK Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, kenti ‘Gerçek Belediyecilik’ anlayışıyla buluşturmayı hedefliyor. Saygı, Süleymanpaşa’nın potansiyelini maksimize edecek projeler ve yatırımlarla kentin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Saygı’nın vizyonu, şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir yönetim anlayışı üzerine kurulu. Bu vizyon doğrultusunda, esnaf ve vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelerek, şehrin geleceğini şekillendirmek için kapsamlı bir diyalog ve işbirliği süreci yürütüyor. Ev ziyaretleri, bu etkileşimin en canlı örneklerinden biri olarak, Süleymanpaşalıların görüş ve önerilerini birinci elden alma fırsatı sunuyor.

Ziyaret ve temaslarında,”Gerçek Belediyecilik vizyonumuzla, şehrimizi sadece fiziksel olarak değil, sosyal ve kültürel anlamda da geliştirecek, daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.” vurgusu yapan Saygı, bu büyük dönüşüm, şehrin ihtiyaç duyduğu altyapıdan kültürel etkinliklere, yeşil alanların artırılmasından ekonomik kalkınma projelerine kadar geniş bir yelpazede gerçekleşecek. Saygı, özellikle gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm Süleymanpaşalıların kent yönetiminde aktif roller üstlenmelerini teşvik edecek programlar planlıyor.

Süleymanpaşa’nın sevilen ve halkın büyük kesimi tarafından desteklenen genç ve başarılı ismi Gökhan Saygı’nın ‘Gerçek Belediyecilik’ vizyonu, ilçenin geleceğine yönelik umut ve beklentileri yükseltiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.