Tekirdağ Yeni Haber 14 yaşında

Tekirdağ Yeni Haber 14 yaşında

Tekirdağ Yeni Haber 14 yaşında

Tekirdağ’da yayım yapan Yeni Haber Gazetesi 14. Yılını bürokratlar ve meslektaşlarıyla kutladı.

Tekirdağ’ın 15 günde bir yayım yapan ve en eski gazetelerinden biri olan Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi 14. Yılını kutladı.
14. yılı anısına gazetenin bürosunda kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen kutlama programına CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, ERD Otelcilik ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdoğan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Tekirdağ Ticaret İl Müdürü Mehmet Furtına, Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Abbas Sarıhan, Basın İlan Kurumu Müdürü Ökkeş Buğra Atılgan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal, Tekirdağ Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Ümit Güler, Tekirdağ Kahveciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar, Tekirdağ Sağlık il Müdür Yardımcısı ve Yeşilay Şube Başkanı Zafer Soykırlı, MHP Tekirdağ il Başkanı Fethi Şirin, Ramada Oteller Direktörü Volkan Kuş, Ramaza OTEL Tekirdağ Müdürü Gülbahar Kesergir, Golden Yat Hotel Müdür Aslı Kulan, ŞAR Pastanesi Sahibi Erkan Pehlivanoğlu, Eski MHP il Başkanı Ahmet Emin Yıldız, Ülkü Ocakları Eski Başkanı Raşit Danalar, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Fatih Soytürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Ogün Kürümoğlu, , Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Nilay Aksoy, Süt Üreticileri Genel Başkanı Tevfik keskin, Mestan Özcan, Eyüp Ataman, Fatoş Eras, Av Şener Çalış, Zeynullah Yeröz, Ali İhsan Şimşek, Tarkan Şöhret, Aksaz Üs Kom Neslim Eski, Ankara Murat Dayanç, Zeki Gökçil, Erdoğan Gültekin, Gülden Mehmet Omurtag, ABD OLACAK Şener Çalış, Zeynullah Yeröz, Ali İhsan Şimşek, Ziraat Od. Başk. İmdat Saygı, Sebahattin Tirakioğlu, Tuncay Sabri Çebi, Mehmet Sabri Yüce, Esra Köşdere, Necati Koç, Önder Atik, Ebubekir Atilla, Mehmet Kaya, Kemal Topuzlar, Fahrettin Büke, Mustafa Sev, Osman Dursun, Yardımsevenler Derneği, KADEM, Yusuf Yıldırım, Aziz Yıldırım, Güllühan Yıldırım, Mustafa Masatlı, İsmet Şirin, Münir & Göksel Karaevli, Süleymanpaşa Belediyesi Basın Sorumluları Sevcan Önbey ile Bahadır Yavaş, Tekirdağ Ajans Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ruhan Yalçın, Tekirdağ Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Salih Canikli, Tekirdağ Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Karaca, Tekirdağ Aktüel Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Seral Barış ve Tekirdağ Odak Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ferhat Akgün, Anadolu Ajansı Tekirdağ Temsilcisi Mesut Karaduman, Doğan Haber Ajansı Tekirdağ Temsilcisi ve Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın, İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Halil Dağ, Haber Trak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Yeşilipek, Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdür Habibe Uzel, Avukat Mehmet İşcan ve Avukat Seçkin İşcan, katıldı.
Kutlama programında konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Kuruluşunun 14. Yılını kutlayarak, şunları kaydetti; “Bugün hem barış günü, hem yeni Adli Tatilin başlangıcı. Aynı zaman da Tekirdağ Yeni Haber Gazetesininim 14. Yılı kurluşuna denk gelmesi çok güzel oldu. Burada Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tayfun Bilmeç ve Yazı İşleri Müdürü Ersin Bilmeç’i kutluyorum. Tekirdağ Yeni Haber Gazetesinin daha nice sayılara imza atmasını bekliyorum. Başarılarının devamını diliyoruz.”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise Tekirdağ Yeni Haber Gazetesinin bir Kültür Birikimi olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü;” Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Bilmeç’i çok iyi tanırım. Tekirdağ’ın tarihi ve Kültürel gelişmesinde önemli roller oynadı. Tekirdağ’da yaşayan kişilerin 3 kuşak öncesi bile bilir. İnşallah daha uzun yıllar başarılı çalışmalarına devam eder”
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal ise yaklaşık 35 yıldır birlikte aynı meslekte olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek;” Her zaman yaptığı işlerden Tekirdağ adına güzel işler yaptı. Türkiye Basketbol ve Voleybol ’un 1. Lige çıkarılmasında büyük emekleri olduğu gibi Tekirdağ’ın ismini 3 günü ismini duyurmuştur. Bu bakımında hem sosyal, hem kültürel hem de spor alanında büyük katkıları bulunuştur. 14 yıldır çıkarmış olduğu gazetesinde nice yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.
Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Bilmeç ise kutlamaya katılanlara teşekkür ederek;” Bugünde bizleri yalnız bırakmayan Tekirdağ Bürokrasine, Katılanlara ve meslektaşlarıma çok teşekkür ederim. Her sene bu kutlamaları geleneksellerdik. Gücümüz yetiğince gelecek yıllarca kutlamalara devam istiyoruz. Allah güç kuvvet verdikçe Marmara’mızın incisi Mavi Gözlü Tekirdağ’ımızın tanıtımı ve güzel şeyleri olması için mücadelemize devam edeceğiz. İYİ varsınız. Bize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi
14. yıl kutlama programına çok sayıda çiçek ve kutlama mesajı geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.