Yüksel: “Tekirdağ’ımızı daha yaşanabilir, gelişmiş ve dönüşmüş bir şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz”

Yüksel: “Tekirdağ’ımızı daha yaşanabilir, gelişmiş ve dönüşmüş bir şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz”

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir
Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel:
“Tekirdağ’ımızı daha yaşanabilir, gelişmiş ve dönüşmüş bir şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz”

AK Parti’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Gerçek Belediyecilik” vizyonunu hayata geçirme yolunda, Marmaraereğlisi ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Yüksel, Cumhur İttifakı’nın yöneticileriyle birlikte geldiği Marmaraereğlisi’nde, ilçenin esnaf ve sanatkarlar odası, kredi ve kefalet kooperatifi, muharip gaziler derneği, kamyoncular kooperatifi, liman tesisleri ve çeşitli derneklerin başkanlarıyla görüşerek bölgenin gelişimi için önemli istişarelerde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Saygı, S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz Karamehmetoğlu, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Baise Çınar, S.S. 44 Nolu Marmara Ereğlisi Kamyoncuları Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Gökhan Minaz, Martaş Liman Tesisleri Genel Müdürü Orhan Çebi ve ilçe dernek başkanlarıyla yapılan görüşmelerde, Marmaraereğlisi’nin eksiklikleri ve vatandaşların talepleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Cüneyt Yüksel’in ziyaretleri, Marmaraereğlisi ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetlerle ve muhtarlarla yapılan toplantılarla son buldu. Bu buluşmalar, mahallelerin ihtiyaçlarını ve vatandaşların beklentilerini doğrudan muhtarlardan dinleme fırsatı sundu.

Yüksel, gerçekleştirilen bu ziyaretlerle ilgili olarak, “Her bir talep, beklenti ve öneri, Tekirdağ’ımızın ve özellikle Marmaraereğlisi’nin değişimi, gelişimi ve dönüşümü için atacağımız adımlarda bize ilham veriyor. Birlikte çalışarak, Tekirdağ’ımızı daha yaşanabilir, gelişmiş ve dönüşmüş bir şehir yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cüneyt Yüksel ve ekibinin Marmaraereğlisi ziyareti, ilçenin ve Tekirdağ’ın genelinde gerçekleştirilecek projelerin temellerini sağlamlaştırırken, yerel halkın sesine kulak verilmesinin önemini bir kez daha vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.