3. kez Çerkezköy’e aday gösterildi.

3. kez Çerkezköy’e aday gösterildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan 2 dönemdir Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yapan Vahap Akay’ın durumu netleşti. Parti genel merkezi tarafından 3. kez Çerkezköy’e aday gösterildi.

CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Vahap Akay Olmuştur. İlçemize ve İlimize Hayırlı Olmasını Temenni Ediyoruz” denildi.

Vahap Akay, yaptığı açıklamada, “Yaklaşık on yıllık görev süremizce bu kentte gezmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı bırakmadık. Kent olma yolunda büyük bir gelişim sağladığımız bu şehirde sevinçlerimizi de, hüzünlerimizi de birlikte yaşadık. Yeri geldi bir masada aşımızı paylaştık, iftarımızı birlikte yaptık. Yeri geldi şehrimize zehir solutmaya kalkışanlara karşı omuz omuza, dimdik durduk. Sosyal belediyeciliği Çerkezköy ile tanıştırarak güçlü kadrolarımızla birçok projeyi hayata geçirdik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Ve şimdi tüm inancımla söylüyorum ki; Çerkezköy olarak hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. Her şey Çerkezköy İçin!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.