TEKİRDAĞ TSO VE TEKİRDAĞ AMERICAN LIFE EĞİTİM YAYIN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

TEKİRDAĞ TSO VE TEKİRDAĞ AMERICAN LIFE EĞİTİM YAYIN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Üye indirim protokolleri kapsamında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Tekirdağ American Life Eğitim Yayın Danışmanlık Hizmetleri arasında indirim protokolü İmzalandı.

İmza Protokolüne Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Genel Sekreter Aynur Yenipazarlı, American Life Kurucu Ortakları Emine ve Muhammed Görücü katılımda bulundular.

İmzalanan protokol hakkında açıklamada bulunan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay; “Tekirdağ TSO çalışanları, üyeleri ve birinci derece yakınlarına Genel İngilizce, Almanca ve programlarında 1 kur liste fiyatı üzerinden %50 oranında indirim uygulanacaktır.Özel ders programlarında ise bir özel ders liste fiyatı üzerinden%20 indirim uygulanacaktır.Çocuk grup eğitimlerinde ise kampanyalı liste fiyatları üzerinden %25 indirim uygulanacaktır.Kursiyerler +moreprogramlarından Türkiye genelindeki tüm şubelerden yararlanabilirler. Oda üyelerimiz faaliyet belgesi ve firma iştirakleri çalışanlarına ait kimlik kartlarının ibrazı, belirtilen indirim oranlarınınuygulanması için yeterlidir. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.