İYİ PARTİLİ GENÇ ADAY BARIŞ BİLGE PAZARIN NABZINI TUTTU

İYİ PARTİLİ GENÇ ADAY BARIŞ BİLGE PAZARIN NABZINI TUTTU

İYİ Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Barış Bilge, seçim çalışmaları kapsamında pazarcı esnafını gezdi.
İlk olarak Köprübaşı’ndaki balık tezgâhlarını ziyaret ederek balıkçılar ile sohbet eden Bilge, satıcılara bol kazançlar ve işlerinde kolaylıklar diledi.
Sonrasında perşembe pazarına giriş yapan Bilge, vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.
Yerli Malı haftası ile ilgili bilgi veren Bilge, yerli ürün satışı ve alışı yapan herkesi desteklediğini dile getirdi. Ülkemizin yerli malıyla kalkınacağını ve daha çok kazanacağını belirten Bilge, pazarda alışveriş yapan vatandaşın ve tezgâhları başındaki esnafın Yerli Malı Haftası’nı kutladı.
Ziyaret sırasında pazarcı esnafının “kapalı pazar” talebine olumlu yanıtlar veren Bilge, zorlu hava koşullarında esnafın işini rahatça yapabilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Kapalı pazarın şehir merkezine uzak olmayan bir alana taşınması gerektiğini dile getiren Bilge, halk pazarının kapalı olmasının bir seçenek değil, zorunluluk olduğunu kaydetti.
Bilge ziyareti sırasında esnaftan meyve sebze alışverişi yaptı. Bir pazarcı ile samimi bir sohbette bulunan Bilge, esnafın önlüğünü taktı ve tezgâhta sebze satışı yaptı.
Vatandaşlar Bilge’den alışveriş yaparak İYİ Parti’nin genç ve dinamik adayını desteklediklerini belirttiler.
Ziyaret sırasında kendisi ile sohbet eden vatandaşlar Süleymanpaşa’da yaşadıkları sıkıntı ve sorunlardan bahsettiler. Kazandığında problemlerin çözüme ulaşması konusunda Bilge’den sözler aldılar.
İYİ Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Barış Bilge çalışmalarına doğduğu mahalle olan Kumbağ’da devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.