”OKUL SPORLARI KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR KIZ-ERKEK KATEGORİSİ ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI ”ERGENE İLÇEMİZDE TAMAMLANDI.

”OKUL SPORLARI KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR KIZ-ERKEK KATEGORİSİ ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI ”ERGENE İLÇEMİZDE TAMAMLANDI.

”OKUL SPORLARI KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR KIZ-ERKEK KATEGORİSİ

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI ”ERGENE İLÇEMİZDE TAMAMLANDI.

Tekirdağ genelinde Okul Sporları kapsamında  küçükler ve yıldızlar kategorisinde gerçekleştirilen Oryantiring Turnuvası, Ergene İlçemiz Marmaracık Mahallesinde yapıldı. Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Şenol DOĞRAMACI organizasyonu yakından takip etti. Okul Sporları Tekirdağ Oryantiring İl Birinciliğinde bireysel ve takım olarak yarıştıkları turnuvada, kız ve erkek kategorilerinde sonuçlar belli oldu. Şehit Piyade Arman Galata İlk-Ortaokulu müsabakalardaki başarılarıyla göz doldurdu.

Organizasyonun ödül töreninde dereceye giren sporcu öğrencilere ödülleri sırasıyla, Oryantiring İl dördüncüsü ve üçüncüsüne İl Temsilcisi Sayın Engin ÜLGEY, Oryantiring İl ikincisi ve birincisine Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz  Şenol DOĞRAMACI tarafından takdim edildi.

Ergene Kaymakamımız Sayın Kadir Duman organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti ve dereceye giren sporcu öğrencilerimize başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.