Yusuf Çetin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Yusuf Çetin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü (Büyük Zaferin 108. Yıldönümü)

Bu coğrafyanın en nadide kara parçası olan, kısrak başını andıran ve her santimi şehit kanlarıyla sulanmış cennet vatanımızda bu günkü gibi yüz yıllarca dış güçlerin çeşitli oyunları sahnelenmişti. Belki düşmanlar farklıydı ancak, hepsinin emelleri aynıydı.
İşte bundan tam 108 yıl önce yaşanan Çanakkale Savaşı da bunlardan biriydi ve bu savaş yalnız bizim tarihimizin değil, yakın dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olarak cereyan etmişti.

Türk ulusu ve bu büyük ulusun şanlı ordusu; 18 Mart 1915 günü, işgal kuvvetlerini akıllarının ucundan bile geçirmedikleri şekilde müthiş bir bozguna uğratarak, yüz yıllardır kurdukları hayallerini yıkmıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Vatanlarını canları pahasına koruyarak, bizlere emanet eden aziz gazilerimiz, şehitlerimiz ve yüce Türk ulusumuz, dünya tarihine altın harflerle yazılan büyük bir zafere imza atmışlardır.

Bu vesileyle; Çanakkale Zaferimizin 108. Yıl dönümünde, bizlere bu günleri yaşatan, bu cennet vatanımızı bizlere emanet eden, başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu vatan uğruna canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete göçen şanlı gazilerimizi rahmet, saygı, şükran ve minnetle anarken; hayatta olan ülkemizin savunulmasında gazi olmuş kardeşlerime sağlık sıhhat ve afiyet dilerim.

Dünya tarihine altın harflerle yazdığımız Çanakkale Zaferimizin 108. Yıl dönümünün tüm ulusumuza ve yüce Türk milletine hayırlı olmasını, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize de bu cennet vatanın her karışına sahip çıkacak şekilde kenetlenmelerini ve muasır devletler seviyesine çıkarmak için çok çalışmalarını temenni ediyorum.

 

Yusuf Çetin

İYİ Parti Tekirdağ

Milletvekili A. Adayı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.