Tekirdağspor Çalışmalara Başladı

Tekirdağspor Çalışmalara Başladı

Tekirdağspor 2. Yarı hazırlıklarına başladı. 3 Yeni transferde antrenmanda yer aldı.
Tekirdağspor 2. Yarı hazırlıklarını Süleymanpaşa 1 nolu sahada yaptığı antrenmana başladı. Tekirdağspor antrenmanda koşununun ardından 5’e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman soğuma hareketlerinin ardından son buldu. Antrenmana transfer edilen oyuncular Erdem Durmuş, Enes Akıncı ve Ayberk Karaca’da katıldı.
BAL liginin 2. Yarısı için Tekirdağspor Teknik Direktörü Bülent Daşdan açıklama yaptı.
Daşdan açıklamasında BAL Liginden 5 ve 1 genç oyuncu olmak üzere 6 transfer yaptığını söyledi.
1 transferin de çalışmaların sürdüğünü belirten Daşdan, şunları kaydetti;” Göreve gelmeden önce bir çok oyuncu başka kulüpler anlaşma yapmıştı. Göreve geldiğimizde transfer sezonu bitmek üzereydi. Bulabildiğimiz oyuncuları topladık. Onlarda çok iyi oyunculardı. Bilecik 1969 Spor Kulübünden orta saha oyuncusu Erdem Durmuş, Arifiye Kalaycıspor Stoperi Enes Akgün, Hendekspor Forvet Oyuncusu Hakan Soylu, Büyükçekmece Mimarobaspor’dan kanat oyuncusu Saruhan Yazgun ve Adana 1954 Fk’dan Kaleci Enes Akıncı’yı transfer ettik. Erokspor’dan genç oyuncu Ayberk Karaca’yı aldık. Bu oyuncu bizim ekstramız olacak. 12 Ocak tarihine kadar idman yapacağız. Ondan sonra kampa gideceğiz. Kampta 3-4 hazırlık maçı planladık”
“Şampiyon olmak istiyoruz”
Transfer konusunda yönetimin elinden geldiğini yaptığını da ifade eden Teknik Patron Daşdan,” Eksik noktalarımızı gidermek için yönetimimiz büyük fedakarlık yaparak istediğimiz oyuncuları aldı. Nokta atışı transferler yaptık. İlk yarı kaybettiğimiz puanları kaybetmeden 2. Yarı şampiyonluğa gitmek istiyoruz. Ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz “