ZAFER CUMHUR İTTİFAKININ OLACAKTIR…

ZAFER CUMHUR İTTİFAKININ OLACAKTIR…

Bugün siyasi tarihimizdeki pazarlıkların en çirkini, en kirlisi, en utanmazcası gerçekleşti. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; PKK’nın siyasi kanadının ayağına gitti, eşiğine yüz sürüp cephane ve militan desteği istedi.

Kılıçdaroğlu tarafından PKK’nın mazbatalı temsilcilerine verilen demokratik özerklik sözleri tekrarlandı. Bununla da yetinilmedi, bölücübaşına özgürlük ve Kandil piyonlarına da bakanlık teklifinde bulunuldu.

Milletimiz; iktidar uğruna ayı ile yatağa girmeyi, katiller ve hainler güruhuyla sofraya oturmayı, ülkenin güvenlik ve esenliğini terör örgütünün siyasi acentesine teslim etmeyi göze alan bir “sorumsuz” cumhurbaşkanı adayının girişimlerini ibretle takip ediyor.

Kemal Bey’in kurduğu masa, Halil İbrahim sofrası filan değil; aç sırtlanlar, Ali Cengizler, Kırk Haramiler sofrası… Bu mezbele menülü sofraya tekmeyi, 14 Mayıs’ta milletimiz koyacak.

ABD’ye ne güzel de söz veriyorlar… “İktidara gelirsek Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’yı cezaevinden çıkaracağız…” Hani diyorlardı ya… “Türkiye hukuk devleti.. İktidar yargıya baskı yapıyor..” Allah sizi islah etsin… Yargıya talimat vermek için hazırlar!

Şerefi haysiyeti olan bir insan ‘bir partinin genel başkanı olarak Cumhurbaşkanı adayı olmam için şerefsiz haysiyetsiz namussuz olmam lazım’ dedikten sonra aday oluyorsa o insana ne denir?

Teröre ve teröriste karşı duramayan, destekleyeni de destekleyen, bunuda gizlemeyen açıkca söyleyen kim olursa olsun saygıda duymam . İnsan yerine de koymam. Bunuda kimse bekmesin bizden..

Mehmetcik Vatan için şehit olurken her evden bir oy vererek meclise soktukları terör yandaşlarına şimdi bakanlık vermek derdindeler. Açık net söylüyoruz her evden bir oy veren de bugün bakanlık verilmesine vesile olacak olanda bu terör yandaşlarından farksızdır.

HDP’nin asıl isteği; TSK’nın Suriye ve Irak’tan tekrar Türkiye içine çekilmesi.. CHP, sınır ötesi tezkereye daha önce HAYIR demişti! Neden Tezkereye hayır dediler ?

Tezkereye hayir demekle güya askerimizi düsünüyoruz profili sergilemek istediler ancak devletimiz sagolsunki milli varlik ve guvenlige asiri duyarlilik gosterip geregini yaptilar ve yapmaya devam ediyolar …

Zillet İttifakın sekizinci ortağı: Anayasa Mahkemesi mi? HDP’nin bloke kararını kaldıran AYM neyin telaşındadır?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “YPG terör örgütü değildir” Vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur.” dediğini görüyor ve inanıyorsun ama.. Süleymaniye’deki CHP-PKK görüşmesine mi inanmıyorsun?

Terör örgütü PKK’nın sözde yöneticisi Murat Karayılan diyor ki: “Altılı Masa’ya operasyon çekmek istediler ama Altılı Masa dağılmadı. Muhalefetin güçlendiği belirtilebilir.” “Önder Apo’nun özgür olma vakti gelmiştir. Artık bu aşamadayız.”

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için yine gün doğdu. Bugüne kadar cumhurbaşkanı adayı olacak diye tartışılıp çapsızlıklarının üzerini örtüyorlardı, bundan sonra da “Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak” diye örtme çalışmaları yapacaklardır.

“HDP Yasal bir parti” (Yaptıkları yasal değil) diye savunuyorlardı ama 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü planlanan HDP ile görüşme programını gelen tepkiler yüzünden iptal ettiler. Yasal bir partiyle görüşmeyi niye iptal ettiniz?

Terör örgütlerine karşı bir mücadele duyarlılıkları olsa PKK, YPG, PYD, DHKP-C, MLKP, FETÖ gibi terör örgütleriyle bu denli bir aşk yaşarlar mıydı? Onların şu an durduğu nokta “PKK’nın düşmanı bizim de düşmanımız” noktasıdır.

Kemal Kılıçdaroğlu dün teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyen PKK’lı Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile bugün buluştu. HDP-PKK’lı Eşbaşkanlarıyla görüşme sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’na “Görüştüğünüz bu HDP-PKK’lılar dün Türkiye genelinde teröristbaşı Öcalan’a ve terör örgütü PKK’ya sahip çıkan gösteriler yaptı. Bu konuda görüşünüz nedir?”

İyi partili Yavuz Ağıralioğlu CHP ile kavgalarını “25 yılda yemediğimiz küfürleri 3 günde yedik. Bizden bir özür dileyen oldu mu, Hayır. Yaşananları telafi eden oldu mu, Hayır.” Şeklinde yorumlamış. HDP’li milletvekili “Yavuz İt Havlamış Yine” dediğinde de bir tane sahip çıkanın olmamıştı!

Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki: “Bu ülkeyi Demirtaş ile beraber inşa etmeliyiz.” Bizde diyoruz ki: “Selahattin Demirtaş Teröristtir. Türkiye de hükümet degişsede bu Terörist içerde çürüyecektir. Umut bağladığı Masa da, kandildeki ağbabaları da onu kurtaramayacak…”

Kafirden dost olmayacağını bileceksin! Toprak ne, bayrak nedir bileceksin! Ecdadını bileceksin! Ecdadını bileceksin ki kim kimdir anlayabilesin ve ayırt edebilesin….

Sığınacak hale düşmekten, Sığınacak yer aramaktan, Allah’a sığınırız.. Allah bu Milletin ve bu Devletin düşmanlarına fırsat vermesin…

Buradan hükümetimize sesleniyoruz: Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100 Yılında; “Taşeron işçimize, Geçici işçimize, Uzman Çavuşlarımıza, Kamu Bankası Güvenliklerine, CHP’nin Belediyelerinde işlerinden çıkarılan mağdurlara… Her nerede kendini devletin kucaklamasını bekleyen çalışanımız varsa yüzlerinin gülmesi için, kadrolarının verilmesi, Belediyelerde işinden çıkarılan işçi mağdurlarının işlerine iade edilmesi bu kesimleri sevindirecektir, mutlu kılacaktır, vicdani yaralar kapanacaktır.”

Son söz: Zafer Cumhur İttifakının olacaktır. Çaresizlik yok, çünkü dua var. Endişe yok, çünkü tevekkül var. İmkansız yok, sabır var. Cumhur İttifakı’nın ve Ülkücü Camianın var olduğu yerde Türkiye Cumhuriyeti’ne kimse zarar veremez. Çünkü Allah var.

Zakir Tercan
MHP Edirne İl Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.