Tekirdağ NKÜ, ‘Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Toplantısı’na Katıldı

Tekirdağ NKÜ, ‘Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Toplantısı’na Katıldı

 

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası’nda düzenlediği‘Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Toplantısı’na katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı’ çerçevesinde düzenlenen toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN başkanlığında, Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında görev yapan akademisyenlerÜniversite-Sanayi-Kamu iş birliklerinin sağlanması ve bununla birlikte üniversitede üretilen bilgi ve teknolojinin bölge sanayisine aktarılmasıamacı ile katıldı.

Toplantıda Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin AKÇAL’ın açış konuşmasının ardındanÇerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet ÇETİN ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN konuşmalarını gerçekleştirdi.

Etkinlikte,Türkiye’nin sanayisine ve ticaretine yön veren katma değerli sektörlerde dışa bağımlılığı azaltmak vegeleceğin teknolojileri üzerinde bugünden planlı bir şekilde Ar-Ge ve üretim yetkinliklerimizi geliştirmek gibi konular ele alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.