TREPAŞ, CAN DOSTLARIMIZIN YANINDA

TREPAŞ, CAN DOSTLARIMIZIN YANINDA

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne toplumsal ve çevresel farkındalık yaratmak açısından büyük önem veren TREPAŞ, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde hizmet veren 23 Müşteri Hizmet Merkezi’nde mama ve su kapları koyarak sokaktaki can dostlarımıza kucak açıyor.

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde görevli tedarik şirketi olarak faaliyet gösteren, yaklaşık 1.2 milyonu aşkın tüketiciye hizmet veren Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş.(TREPAŞ) sadece enerji alanında değil aynı zamanda çevre ve toplumsal sorumluluk alanında da öncü bir rol üstlenmeye devam ediyor.
Trakya bölgesinde yer alan 23 adet Müşteri Hizmetleri Merkezi’ne mama ve su kapları koyarak sokak hayvanlarına kucak açan TREPAŞ, doğanın bir parçası olan canlıları koruma sorumluluğunu üstleniyor.
Hayvan hakları, refahı ve korunmasında toplumsal farkındalık yaratan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne büyük önem veren TREPAŞ’tan yapılan açıklamada günün anlamı ve önemiyle ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:
“Şirket olarak tüm çalışma arkadaşlarımız ile faaliyetlerimizi yürütürken hayvan haklarına saygı göstermeyi onların doğal ortamlarında yaşamalarına destek olmayı hedefliyoruz. Hayvanları Koruma Günü’nde, çevresel etkilerin hayvanların yaşam alanlarına olan olumsuz etkilerini azaltmak için hepimize görev düştüğünü bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.