1.Keşan Motofest 17 Şubat günü öğleden sonra misafirlerin uğurlanması ile sona erdi.

1.Keşan Motofest 17 Şubat günü öğleden sonra misafirlerin uğurlanması ile sona erdi.

Festivalin sona erdiği günde dahi gruplar halinde misafirlerin geldiği görüldü. Keşan’da ilk defa bir motosiklet festivali düzenlenmesine rağmen katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi. 16 Eylül öğleden sonra halkı selamlama kortejine yüzlerce motosikletli katıldı. Kortej sonunda da Aydoğan Kara’nın yaptığı motosiklet akrobasi gösterisi izleyici ve katılımcılardan tam not aldı.
Keşan Motosiklet Kulübü yöneticileri 1. Keşan Motosiklet Festivalinin ardından şu açıklamayı yaptı; Ekonomik şartlar ve artan akaryakıt fiyatları her geçen gün motosiklete olan ilgiyi artırıyor ve ilçemizde de motosiklet kullananların sayısı oldukça çoğaldı. Altı ay gibi kısa bir süre önce kurulan kulüp olarak biz de motosiklete olan ilgiyi ve sevgiyi artırmak ve motosiklet camiasına bölgemizi tanıtma adına bu festivalin temelini attık. Ülkemizin her yerinden ve Bulgaristan’dan binin üzerinde motosikletli katılım oldu. Özel araçları ve karavanları ile katılanlarla festivalimizi ziyaret edenlerin sayısı 2500 kişiye yaklaştı. Bu ilgi ve katılım bundan sonraki organizasyonlar için bizlere cesaret verdi.
1.Keşan Motosiklet festivalinde desteğini esirgemeyen başta Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu olmak üzere, paydaş kurum ve kuruluşlar olan Keşan Belediyesine, Türkiye Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonuna, Bendis AVM firmasına, Aytemiz Polatcan Akaryakıt firmasına ve MKSF Etkinliklerden sorumlu başkanı Murat Akgül’e içten teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca destekleri için, Keşan Saros Doğa ve Spor Derneğine, Yeni Hayat Bakım Evine, Turkcell Dolunay iletişime, Keşan Balaban Bozaya, Gülenyüz yapı Malzemelerine, Eva Yapı Elemanlarına, Peto Motoya, Ufuk İş elbiselerine, Batı reklama, Simge reklama, Meriç Motora, Freysport’a, Foto Caner’e, Gritty iletişime, Keşan Motokuryeye, Keşanlılar Otoya ve Akar Kırtasiyeye yürekten teşekkür ederiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.