“ÖNCE HUKUK ve ADALET”

“ÖNCE HUKUK ve ADALET”

İYİ Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili adayı Selcan Taşçı Hamşioğlu kentin her bölgesinde çalışmalarını sürdürürken araya özel ziyaretlerini de sıkıştırıyor. Çebi Vakfı Başkanı Sabri Çebi’nin daveti üzerine Kaptan Şirketler Gurubu Tesisler Müdürü Orhan Çebi’ye de bir ziyarette bulundu. Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Metiner’de eşlik etti. Hamşioğlu, “Hem işçinin hem işverenin, hem üreticinin hem tüketicinin, hem tarımsal hem sanayi katma değeri oluşturanların haklarının korunacağı adalet temelli bir sistem inşa edeceğiz” dedi.
Tekirdağ İYİ Parti Milletvekili Adayı Gazeteci-Yazar Selcan Taşçı Hamşioğlu Kaptan Şirketler Gurubu Genel Müdürü Orhan Çebi’ye bir ziyarette bulundu. Karşılıklı iyi niyet sohbetleri çerçevesinde geçen görüşmede Çebi, sanayicinin sorunlarını ve karşılaştıkları zorlukları aktardı.
Milletvekili Adayı Hamşioğlu ise her şeyin farkında olduklarını ve tek adam rejiminin getirdiği sıkıntıları bildiklerini ifade etti. Çebi, “Sanayici olarak yapacağımız yatırımlarda özellikle bürokratik mevzuatlar zaman zaman çok uzuyor. Bu da sanayicinin yatırım kararı verirken zorlanmasına neren oluyor. Sanayicinin bu ekonomik sorunlar içinde bir yatırım için uzun süre beklemeye tahammülü yok. Bu nedenle yatırım da yapılamıyor. Aksi takdirde gerek bölgemizde gerekse ülkemizin birçok noktasında bizden başka yatırım için çaba gösteren bir sürü sanayici dostlarımız var” dedi.
İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Selcan Taşçı Hamşioğlu ise parti olarak her konuya çok ciddi hazırlık yaptıklarını ve ülkenin her kesiminden yaşayan vatandaşların tüm sorunlarına hakim olduklarının altını bir kez daha çizdi. Hamşioğlu, “Bakın biz iktidar olacağız. Bu nedenle iktidara gelince ne yapılması gerekiyor. Nasıl bir önlem alınacak. Gelişim için nelere dikkat ederek tavır alacağız hepsi bellidir. Şu anda sadece maaşla çalışan vatandaşlar üzerinden algı yapılarak alım gücü ile ilgili sıkıntılar ve ekonomi konuşuluyor. Bu konuda herkes çok haklı çünkü alım gücü ciddi oranda düştü. Herkes büyük sıkıntı içinde. Bunun yanı sıra bizler esas çalışana maaşını veren üreticiyi de nasıl koruruz onun da önlemini aldık. Bir sanayici yatırım için çekimser kalmamalı. Devlet olarak, devleti yönetenler olarak sanayicinin önünü açıp işini kolaylaştırmalıyız. İhracat desteğini vermeliyiz. Sanayici yatırım yapacak üretim artacak ki ülkemizin kalkınması bir adım daha ilerlesin. Aksi takdirde yaşadığımız kaosa bir kaos daha eklemek zorunda kalırız” ifadesini kullandı.
Çebi Vakfı Başkanı Sabri Çebi’nin davetlisi olarak Kaptan Şirketler Gurusunu İl Başkanı Gökhan Metiner ile ziyaret eden Milletvekili Adayı Selcan Taşçı Hamşioğlu, sanayicinin ve sanayiciye bağlı üreticilerin tüm sıkıntılarını kısa sürede çözmek için aldıkları önlemleri 14 Mayıs’tan sonra hızla hayata geçireceklerini ve ülkenin rahat bir nefes alacağını söyledi.
BEŞİKTAŞ FORMASI HEDİYE
Kaptan Şirketler Grubu Genel Müdürü Orhan Çebi, sıkı bir Beşiktaşlı olan Milletvekili Adayı Selcan Taşçı Hamşioğlu’na ve İl Başkanı Gökhan Metiner’e imzalı birer Beşiktaş forması da hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.