Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi (BAM), hizmet binasındaki çalışmalar da sona gelindi.

Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi (BAM), hizmet binasındaki çalışmalar da sona gelindi.

Tekirdağ’ın merkez ilçesi, Süleymanpasa Hükümet Caddesi tepe değirmenleri mevkiinde yeni kurulan Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi (BAM), hizmet binasındaki çalışmalar da sona gelindi.

Tekirdağ’da Kurulmasında katkıları bulunan 29. Dönem TBMM Meclis başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, beraberindeki heyet ile hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarete, Vali Aziz Yıldırım, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Yatırım izleme koordinasyondan sorumlu Vali yardımcısı Murat Eren, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Alay komutanı Kd. Albay Ahmet Çetin katılarak eşlik ettiler.

Bölge Adliye (BAM) başsavcısı Ünal Bingül, hizmet binası ile ilgili yaptığı bilgilendirmede, Bölge için önem arz eden Bölge Adliye binası nasip ise 15 gün sonra hazır hale gelecek. Bina toplamda 6900 m2 kapalı alana sahip olacak şekilde tasarlandı. içerisinde Cumhuriyet Başsavcılığı ve Savcılık birimleri, Komisyon Başkanlığı, Hukuk ve Ceza Daire Başkanlıkları, Üye Hakim odaları ve Duruşma Salonları, Toplantı Salonu, Konferans salonu, Yemekhane ve Kapalı Otopark bulunuyor. Şuan tefrişat ile ilgili çalışmalar yapılıyor ve yakında hizmet vermeye hazır olacak dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.