MESTAN ÖZCAN MAZBATA TÖRENİ SONRASINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

MESTAN ÖZCAN MAZBATA TÖRENİ SONRASINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU
blank

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan Mazbata Töreni sonrasında açıklamalarda bulundu.
Kendisine destek veren tüm vatandaşlara teşekkür eden Özcan, şu ifadeleri kullandı; “Bugün 28. dönem Milletvekilliği resmi mazbatamızı Anayasa Komisyonu Başkanımız Sayın Naci Ergin Bey’in elinden aldık. Cenab-ı Allah hayırlı ve mübarek eylesin. Rabbimiz mahcup etmesin inşallah. 14 yıldır yerelde siyaset yapıyoruz. Bu sürenin sonunda aldığımız bu mazbata nihai bir sürenin sonu ya da sonucu değil elhamdülillah. Bu inşallah daha kutlu görevler için bir Bismillah’tır. Yeni bir sayfa açacak ve inşallah şehrimiz ve ülkemiz için canla başla çalışarak değer katacağız.
Rabbimiz, o yüce Mecliste şehrimiz Tekirdağ için, hemşehrilerimiz ve milletimiz lehine önemli ve güçlü kararlar almak için, güçlü ve itibarlı bir Türkiye ülkümüz için, mazlum coğrafyalara umut olacak güçlü Türkiye ülkümüz için çalışmayı ve alınacak kararlar için orada el kaldırmayı bize nasip etsin.
Bugün yaşadığımız bu süreci bizlere nasip eden Mevla’ma şükrediyorum. Başta CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK Parti aileme teşekkür ediyorum. Her daim yanımda olan ve bana güç veren eşim,çocuklarım,anne ve babam,kardeşlerim, yeğenlerim ve tüm Özcanlar aile fertlerine teşekkür ediyorum. Dava ve yol arkadaşlarıma,İl Başkanımıza ve İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize,teşkilatın her kademesinde çalışan kıymetli arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.
Ancak asıl teşekkürü de milletimize ve Tekirdağlıhemşehrilerimize yapmayı isterim. Demokrasinin tüm güzelliklerini bize yaşattılar. Var olsunlar. Barış ve kardeşlik içinde geçen bir seçim sürecini hep birlikte yaşadık. İkinci tur seçimlerimiz ile de inşallah güçlü liderimiz,Türkiye‘de istikrarın, dünyada itibarın sembolü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da halkımızın teveccühü ile bu güçlü meclisin başına bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak gelmesiyle süreci tamamlamış olacağız. Rabbimiz hayırlı ve mübarek eylesin inşallah.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.