Tekirdağ Milletvekili Mestan ÖZCAN’dan Ziyaret

Tekirdağ Milletvekili Mestan ÖZCAN’dan Ziyaret

Tekirdağ Milletvekili Mestan ÖZCAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA ve Genel Sekreter Yardımcısı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan V. Adnan ARABUL da yer aldı.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarettekarşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.Milletvekili Mestan ÖZCAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesininbölgenin önemli bir değeri olduğunu belirterek, Rektör ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için Milletvekili Mestan ÖZCAN’a teşekkür etti ve Çorlu Mühendislik Fakültesinin binasının da konuşulduğu ziyaretle ilgili “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak öğrencilerimiz ve personelimizin eğitim-öğretim hayatın daha iyi bir şekilde sürdürmesi arzusuylaçalışmalarımıza devam etmekteyiz. Halkımızın ve destekçilerimizin teveccühü ile gayretimiz artmaktadır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.