Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu (TEKSAMDEF) yeni genel merkezinde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu (TEKSAMDEF) yeni genel merkezinde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl Bilal Acar genel başkanlığında kurulan TEKSAMDEF, yeni federasyon merkezinde ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Görevlendirmelerin yapıldığı toplantıda, gençlik kolları ve kadın kolları başkanlığı ile yüksek istişare kurulu oluşturulmasına karar verildi.
ORTAK AKIL VE İSTİŞARENİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI
Toplantı, Cuma günü saat 22.00’de Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Yeni Cami Caddesi’nde bulunan federasyon genel merkezinde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, istişare ve ortak akılın önemine vurgu yaparak toplantını hayırlı olması temennisinde bulundu.
SAMKON’A ÜYE OLUNMASINA KARAR VERİLDİ
Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Federasyon genel merkezinin açılışı ile ilgili tarih belirlenmesi konusu oy çokluğu ile genel seçimlerden sonra yapılmasına karar verildi. Bir sonraki gündem maddesi olan Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarına (SAMKON) üye olunması konusu yönetim kurulunun oy birliği ile kabul edildi.
GENÇLİK, KADIN KOLLARI VE YÜKSEK İSTİŞARE KURULU OLUŞTURULACAK
Daha sonra görüşülen gençlik kolları ve kadın kolları başkanlığı ile yüksek istişare kurulu oluşturulması konusu oy birliği ile kabul edildi.
YÖNETİMDE GÖREVLENDİRME YAPILDI
Toplantıda federasyonda görev yapacak yönetim kurulu üyelerinin görevleri de belirlendi. Bilal Acar genel başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Genel Başkan Vekili Mustafa Taşkıran, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan İlyas Karahan, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Vekili Sebahattin Altınsoy, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Vekili Enes Yıldız, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Vekili Recep Şenkaya, Genel Sekreterliğe Sefer Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Akdaş, Genel Saymanlığa Şükrü Kırıkçı, Genel Sayman Yardımcısı Fazlı Balcı, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Saraçoğlu, Proje ve Finansmandan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Dinç, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Çil, Gençlik ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Tülüce, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferhat Karakaş,Yönetim Kurulu Asil Üyeleri olarak ise Yılmaz Taşdemir, Mehmet Demir, Mustafa Lafcı, Emrah Dilek, Salih Türker, Şükrü Uzun, İlhami Bozkurt, Abdullah Çatal, Kamil Kapusuz, Hakkı Dinç yer aldı.
Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.