YAYABAŞI MAHALLE CAMİİNİN AÇILIŞI YAPILDI

YAYABAŞI MAHALLE CAMİİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Tekirdağ Süleymanpaşa Yayabaşı Mahallesinde bugün muhtar Sebahattin Oruç ve ailesinin öncülüğünde hayırsever vatandaşların yardımıyla 2 katlı olarak yapılan mahalle camii yapılan tören ve dualarla açıldı.

Öğle namazı sonrası Süleymanpaşa ilçe müftüsü Selami Sayın’ın ettirdiği dualar eşliğinde kurdele kesilerek cami açılışı gerçekleşti.

Müftülük tarafından da imam ataması yapılan cami açılışına Bşb Başkanı Kadir Albayrak, S.paşa Bel. Başk. Cüneyt Yüksel, S.paşa ilçe müftüsü Selami Sayın, S.pşaBel. Başk. Yrd. Gökhan Saygı,Ak parti. S.paşa ilçe başkanı Sezayi Çetin, il başkan yardımcıları Niyazi Kayhan , Bayram Başelma, Zeki Çalışkan, S.pşaa zir. od. başk. İmdat Saygı, Süt Birliği Başk. Şerif Baykut, AFAD il müdürü Recep Erol, Çiftçi Malları Kor. Başk. Hikmet Güven, Karacakılavuz Dağlı Yoğrutları Sahibi Sadullah Dağlı, İnecik Erkan Koç, muhtar Sebahattin Oruç, Hacı Kadir Oruç, Ahmet Oruç, muhtarlar Yağcı Mehmet Katırcı, Kumbağ Ekrem Kesim, Barbaros Bekir Ali Yıldız, Çınarlı Ümit Çalışkan, Hasan Önbey, Hüseyin Ülker, Ahmet Eren, Sabri İşlek, Üzeyir Sevim, Yücel Cüle, Yayabaşı çiftçilerinden Ahmet Akçakaya, Kumbağ Jan.Kom. Veli Şahin, yakın köylerden gelenler de katıldılar.

Açılış sonrası ikram yapıldı. Başkan Kadir Albayrak açılış sonrası yaptığı konuşmada; Yayabaşı mahallesi muhtarı Sebahattin Oruç’a ben bir ay içinde her cuma ve Sabah namazlarında köye geleceğim. Bugün burada 130 kişi var en az 15 – 20 kişi ile birlikte namaz kılınması için sizlerle birlikte olacağım.dedi.