YAZ SPOR OKULU’NDAN ŞAMPİYONLUĞA

YAZ SPOR OKULU’NDAN ŞAMPİYONLUĞA

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcularımızdan Umut ve Enver Ayhan kardeşler, İstanbul’da düzenlenen Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’nda kentimizi başarıyla temsil ederek şampiyon oldular.
130’A YAKIN SPORCU KATILDI
İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Ferdi Masa Tenisi Turnuvası 130’a yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Tozkoparan Spor Salonu’nda düzenlenen Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’nda kentimizi Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcularımız Umut Ayhan ve kardeşi Enver Ayhan temsil etti.
Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda yetişerek Belediyemiz Masa Tenisi Takımı’na seçilen kardeşlerden Umut Ayhan Yıldızlar Erkekler kategorisinde, Enver Ayhan ise Minik Erkekler kategorisinde mücadele etti. Kentimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil eden Ayhan kardeşler, güçlü rakiplerini tek tek yenerek kategorilerinde şampiyon oldular.
İLK TURNUVALARINDA ŞAMPİYON OLDULAR
Umut Ayhan ve Enver Ayhan kardeşlerin, Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda yetiştiklerini kaydeden Masa Tenisi Takımı Antrenörümüz İbrahim Sevinç, “Yaz Spor Okulu kurslarımızda hem öğrencilerimize Masa Tenisi sporunu öğretiyoruz hem de kulübümüz bünyesindeki Masa Tenisi Takımımız için sporcu gözlemliyoruz. Ayhan kardeşler de bu şekilde takımımıza dahil oldular ve katıldıkları bu turnuvada kategorilerinde şampiyon oldular. Bu vesile ile bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.