İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar

 

 

İl JandarmaKomutanlığı sorumluluk bölgesindemeydana gelen olaylaraşağıya çıkartılmıştır.

 

 

KONU:  4733 Sayılı Kanuna Muhalefet

 

Çerkezköy/Veliköy  Mahallesinde 03.07.2023 tarihinde  T.A isimli şahsa ait işyerinde Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan kontrol sonucunda; işletmenin depo kısmında 590 şişe (toplamda 885 litre) bandrollü satışa hazır şarap bulunmuştur. Şahsa 1.250 tl idari para cezası uygulanmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONU: Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti(TCK Md.188/3)

 

Kapaklı/Atatürk ve Cumhuriyet Mahallelerinde yapılan  araştırmalar neticesinde C.G. ve E.Y. isimli şüpheli şahısların uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçunu işledikleri tespit edilmiştir. Şüphelilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik (2) ara yakalama faaliyeti icra edilmiş olup yakalamalarda (5) gr. Eroin, (3) gr esrar, (16) Gr. Bonzai ele geçirilmiştir. 

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 04.07.2023 günü (2) ayrı adreste eş zamanlı arama faaliyeti icra edilmiştir.

    Yapılan aramalar neticesinde (2) şüpheli şahıs yakalanmış ve;

 

 – (3)     Gr Bonzai

 – (2)    Adet cep telefonu

ele geçirilmiş olup şüpheliler aynı gün adlı makamlara sevk edilmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONU: Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak

 

 

Çanakkale iline gidecek olan bir araçta uyuşturucu madde olduğunun tespit edilmesi üzerine ;Malkara gişelerinde şüpheli araç durdurulmuş olup yapılan kontrolde C.C isimli şahısta 3 poşet içerisinde yaklaşık 6-7 gram  kubar esrar ve kullanıma hazır 1 adet kubar esrar sigarası ile 1 adet esrar öğütme aparatı ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.