YONTAR: 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.

YONTAR: 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.

Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimleri olarak gördüğüm Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerini ilimizde ve ülkemizde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. YSK’nın açıklamış olduğu resmi verilere göre milletvekilliği genel seçimleri tamamlanmış olmakla birlikte cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalmıştır.

Milletvekilliği genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ’da büyük bir başarıya imza atarak her iki vekilden birini TBMM’ye göndermeyi başarmıştır. Aynı zamanda TBMM’de de Millet İttifakı olarak Tekirdağ’ımızı beş vekil ile temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu anlamda, bu başarıda imzası bulunan Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş ve seçim dönemi boyunca çalışmalara katkı sunmuş olan il ve ilçe yönetim kurullarımıza, il-ilçe kadın ve gençlik kollarımıza, parti üyelerimize ve seçim günü canla başla çalışan sandık sorumlularımıza, okul sorumlularımıza, sandık müşahitlerimize, okul bilişim sorumlularımıza ve seçim sonuçlarını sisteme işleyen bilişim ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna il, ilçe, kadın ve gençlik örgütlerimizle birlikte büyük bir özveri, inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs gecesi kazanacağımız zafer bu süreçte vermiş olduğumuz emeğin, göstermiş olduğumuz sabrın nişanesi olacaktır ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.
Ülkemiz bu gergin siyasal ve sosyal ortamdan uzaklaşarak huzurun ve refahın kapılarını aralayacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.