Ortak Aday Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akçay

Ortak Aday Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akçay

Gelecek Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akçay, eski partisi olan AK Parti’yi otoriterleşmesi ve vatandaşı tehdit etmesine yönelik eleştirirken, rakibi Cüneyt Yüksel’e ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Vatandaşın, adayları ortaya koyarak takdirde bulunacağını söyleyen Akçay, Cüneyt Yüksel’in Süleymanpaşa Belediye başkanlığı sürecinde, aday olduğu dönem verdiği vaatleri yerine getiremediğini belirterek, şunları paylaştı:

“Tüm Tekirdağ’daki vatamdaşlarımızın gönüllerine dokunarak, oylarını isteyecek durumdayız. İçinden geldiğimiz gelenekle daha çok muhafazekar insanlarla ayrı bir gönül bağımız var. Onlar da takdir ederler diye ümit ediyorum. Adayları ortaya koysunlar. Sayın Yüksel, daha önce Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı yaptı. Az bir süre kala talihsiz bir hadise sebebi ile görevi bırakmak zorunda kaldı. Belediye başkan adayı olurken verdiği sözler vardı.Kaçını yerine getirdi bakmak lazım. Şimdi, verdiği vaatlere bakmak lazım ne yerine getirebilir. Yapıcaz demek kolay. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Boya badana işleri ile değil de gerçek projeler. Hala süleymanpaşa belediyesinin binası yok. Süreç içerisinde yapılamadı. Milletimiz bunları göz önüne alacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.