Tekirdağ NKÜ de 57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivaline Katılım Sağladı

Tekirdağ NKÜ de 57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivaline Katılım Sağladı

Bu yıl 57.’si düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’ne Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, öğrenci toplulukları ile katılım sağladı.

8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşen festivalde 9 Haziran 2023 Cuma günü düzenlenen kortej yürüyüşüne tüm Tekirdağlılar ile birlikte Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personeli ve öğrenci toplulukları da eşlik etti.

Üniversitemizin tanıtım standı dört gün boyunca festival alanında yerini aldı. Stantta Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (NKÜKAM), Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM), Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli bulundu. Tekirdağlılar ve çevre illerden gelen çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edilen standımızda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölümleri, eğitimi, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca ‘11 Haziran Genç Yetenekler Konseri’nde sahne alan Peşkeş, Revolver ve Ortaya Karışık isimli Üniversitemiz müzik gruplarının seslendirdiği eserler, Festivalde bulunan ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.