Vali Aziz Yıldırım Eğitimcilerle Buluşma Toplantısı’na Katıldı

Vali Aziz Yıldırım Eğitimcilerle Buluşma Toplantısı’na Katıldı

Vali Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Eğitimcilerle Buluşma Toplantısı’na katıldı.

Süleymanpaşa ilçemizde bir otelde düzenlenen toplantıya Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Süleymanpaşa’daki ortaokul ve liselerde görev yapan müdür, müdür yardımcısı ve zümre başkanı eğitimciler katıldı.

Toplantıda  bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kurum olarak Süleymanpaşa’daki okullara verilen destekler, gençler ve çocuklar için yapılan yatırımlar ve sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım: “Siz sadece devlet memuru değilsiniz. Bu toplumda yaşayan insanlara şekil veren, bu toplumu genel anlamda oluşturan insanlarsınız, eğitmenlersiniz.

Onun için sizin yerinizi doldurmak mümkün değil. Benim ümidim bundan sonraki yıllarda bu tür çalışmalarla çok daha fazla gayret edip, daha güzel seviyelere geleceğiz. Parmakla gösterilen öğrenciler yetiştireceğiz.

Bugünün dünyasında görüyorsunuz ki bilim her şeyin önüne geçiyor. Siz kendinizi bilimsel anlamda yetiştirmezseniz, bilimle yüklenmiş öğrenciler yetiştirmezseniz yarın başkalarının boyunduruğu altında giriyorsunuz. Bunun olmasını istemediğimiz için her günümüzü iyi değerlendirip, her anımızı en iyi şekilde bilimle doldurmak için gayret sarf etmemiz gerekiyor. Bu tür çabalar bunun için bir fırsat.

Bu işin gayret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler’e, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’a ve eğitimcilere teşekkür ediyorum. Bunlar çok önemli çabalar.” dedi.

Konuşmaların ardından Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e eğitime katkıları sebebi ile plaket taktim etti.