9’UNCU YAZ SPOR OKULU EĞİTİMLERi BAŞLIYOR

9’UNCU YAZ SPOR OKULU EĞİTİMLERi BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen açılış programı ile başladı. 20branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuza 3 bin 200’ü aşkın öğrenci kayıt yaptırdı.
ÇOCUKLAR ZUMBA YAPARAK EĞLENDİ
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından iki dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu açılış programı öncesinde kayıt yaptıran tüm çocuklarımıza kıyafetleri teslim edildi. Kıyafetlerini alan çocuklarımız daha sonra Zumba Kids Eğitmeni Habibe Gülper tarafından gerçekleştirilen Zumba etkinliğinde eğlenceli anlar yaşadı. Yüz boyama etkinliğinin de yapıldığı açılış programında çocuklar, animatörler eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak Yaz Spor Okulu’na keyifli bir başlangıç yaptılar.
20 BRANŞTA EĞİTİMLER VERİLECEK
Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Toplam 20branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuzda bu yıl öğrencilerimize Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Okçuluk, Halk Dansları, Kung Fu, Güreş, İşaret Dili, Judo, Karate, Satranç, Muay Thai, Atletizm, Bale, TemelHareket Eğitimi ile Özel Çocuklar İçin Fiziksel Eğitim ve Spor branşlarında kurslar verilecek” dedi.
2. DÖNEM 31 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK
İlk dönemi 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 28 Temmuz Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarımızda, konusunda uzman eğitmenlerin eğitim vereceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, Yaz Okulu kurslarının öğrencilerimiz için katkılı olacağına inandığını ifade etti. Toplam 20branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkanımız Vahap Akay, “Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza 3 bin 200’denfazla öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 28 Temmuz’da sona erecek olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 31 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olup, 18 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.
ÖĞRENCİLERİMİZE VE EĞİTMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM
Çerkezköy Belediyesi 9. Yaz Spor Okulu’nda Halk Dansları, İşaret Dili veBale kurslarının Belediye Hizmet Binamızda Çok Amaçlı Salon’da verileceğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Satranç kursumuz Atatürk Kültür Merkezi’nde, Kort Tenis kursumuz Tepe Piknik Alanı’nda, diğer bütün kurslarımız ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde verilecek. Bu vesile ile bir kez daha 9. Yaz Spor Okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere güvenerek çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarımıza kayıt ettiren tüm velilerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.