Aydoğdu Gençlik ve Kadın Merkezi Açıldı

Aydoğdu Gençlik ve Kadın Merkezi Açıldı
Aydoğdu mahallemizde, gençlerimizi ve çocuklarımızı çok daha iyi bir geleceğe hazırlamak üzere inşa ettiğimiz merkezimizi, TBMM Başkanı  Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop’un teşrifleriyle bugün açıldı.
Yapılan paylaşımda; Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirebilecekleri, gençlerimizin etüt merkezlerinde Lise ve Üniversite Sınavlarına daha iyi hazırlanabilecekleri ve ayrıca Yabancı Dil Eğitimi alabilecekleri merkezimizde, hanımlarımıza ise oluşturduğumuz atölyelerde kendilerini geliştirme imkanı sunuyoruz.
Süleymanpaşa’mıza ve Aydoğdu mahallemize kazandırdığımız Gençlik ve Kadın Merkezi’mizin açılış töreninden sonra Aydoğdu İlkokulu bahçesinde düzenleyeceğimiz “Gönül Sofraları İftar Programımıza” yoğun katılım oldu.

Prof.Dr. Mustafa Şentop, Vali Aziz Yıldırım, S.paşa kaymakamı Mustafa Güler, NKÜ Rek. Prof. Dr. Mümin Şahin. C. Başsavcı Soner Gül, Adalet Kom. Başk. Naci Ergin, S.paşa Bel .BAşk. Cüneyt Yüksel, Ak parti il başkanı Av. Ali Gümüş, Emniyet Müd. M.Hakan Fındık, J.Kom. Ahmet Çetin, Kalkınma Ajansı Gen. Sek. Mahmut Şahin, Tar. İl.Müd. Oktay Öcal, GHSİ Müd. Ahmet Üzgün, M.Eğitim Müd. Ersan Ulusan, S.pşa Başk. Yrd. Göksan Saygı, Sabri Çınar, Hüseyin Uzunlar, MHP İl Başkanı S.Fethi Şirin, Ak parti S.paşa ilçe başkanları Sezayi Çetin, Engin Sadunoğlu, Gökhan Şentürk, Ali Atılgan, Aydoğdu Mahallesi muhtarı Hasan Kubilay, Topağaç Mah. Muh. Gülden Türkan, Namık Kemal Muhtarı Şebnem Çalışkan, Zafer Mah. Muh. Yücel Cüle, Ak parti T.dağ M.v. A.Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldılar.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.