SoMoveED Projesi’nin Kapanış Toplantısı Polonya’da Gerçekleşti

SoMoveED Projesi’nin Kapanış Toplantısı Polonya’da Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin ortağı olduğu ve Polonya’dan Zielona Góra Üniversitesi’nin yürütücülüğünde devam eden ‘Social Education on the Move’ (SoMoveED) Projesi’nin kapanış toplantısı, Polonya’da Zielona Góra Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Zielona Góra Üniversitesi Sosyoloji Enstitüsü ev sahipliğinde organize edilen toplantıya, SoMoveED Proje Koordinatörleri Prof. Dr. Mariusz KWIATKOWSKI ve Dr. Dorota BAZUŃ, proje ortağı kurum ve paydaş üniversitelerin proje ekibi üyeleri ile Tekirdağ NKÜ Proje Ekibinden Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN, Arş. Gör. Dr. Öznur YAŞAR ve Öğr. Gör. Ali Çağlar KARABIYIK katıldı.

İki gün süren uluslararası katılımlı toplantıların birinci gününde, “Mobile Education and Change” ve “Application of Mobile Education” başlıklı iki oturumda, Proje üyesi partner üniversitelerin üyeleri çeşitli sunumlar gerçekleştirdi.

İkinci gün ise çevrimiçi e-öğrenme modüllerinin içerik ve tasarımı ile ilgili oturum düzenlendi. Ayrıca Proje çıktıları ve proje ekiplerinin gerçekleştirdikleri çoğaltıcı etkinlikler değerlendirilerek; Projenin kapanışına ilişkin hazırlanacak raporlar üzerinde duruldu.

Avrupa Birliği Erasmus+ Yükseköğretimde Stratejik Ortaklıklar (KA2) Programı kapsamında, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının ortaklığında devam eden, hareketliliğe dayalı sosyal öğrenme biçimlerinin yükseköğretim uygulamalarına entegre edilmesi ve alternatif öğrenme modelleri geliştirilmesine odaklanan SoMoveED Projesinin Ağustos 2023’te tamamlanması öngörülmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.