BAŞKAN ALBAYRAK EMİRYAKUP VE PARMAKSIZ MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN ALBAYRAK EMİRYAKUP VE PARMAKSIZ MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; sabah erken saatlerde başladığı mesaisinde Hayrabolu İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Hayrabolu ilçesine bağlı Emiryakup ve Parmaksız mahallelerinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan 3,5 km SSB beton yolu inceleyen Başkan Albayrak, yapılan çalışmalar ile ilgili mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: “VATANDAŞLARIMIZA GÜVENLİ VE KONFORLU ALANLAR OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Albayrak, “İl genelinde çalışmalarımızı sürdürüyor, vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Bugün de Hayrabolu İlçemizin Emiryakup ve Parmaksız Mahallerinde yapılan yol çalışmalarımızı yerinde inceledik ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hem yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik hem de istek ve önerilerini dinledik. Geniş hizmet yelpazemiz çerçevesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezonun açılması ile birlikte yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Özellikle kırsal kesimde yol çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımıza güvenli bir sürüş ve ulaşım imkanı sağlama adına bundan sonra da yol çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yaptığımız çalışmaların şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.