“GÖZNURUM SERGİM” ADLI EL SANATLARI SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

“GÖZNURUM SERGİM” ADLI EL SANATLARI SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ORGANİZASYONLUĞUNDA GÜNEBAKAN KIZ ÖĞRENCİ YURDUMUZUN DÜZENLEDİĞİ “GÖZNURUM SERGİM” ADLI EL SANATLARI SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz organizyonluğunda Günebakan Kız Öğrenci Yurdumuzun Tekira AVM ‘ de 8-10 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlendiği “Göznurum Sergim” adlı El sanatları Sergisinin açılışı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN tarafından yapıldı. Sergide Süleymanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hüseyin MUTLU,Günebakan Kız Öğrenci Yurdu Müdürümüz Ayla KÖMÜR,Şube Müdürlerimizden Özlem AYGENCEL,Songül GÜNAY’ da yer aldı.

Günün anlam ve önemini vurgulayan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü adına düzenlenen Anı defterine duygu ve düşünceler aktarıldı.

3 gün boyunca devam eden “Göznurum Sergim” adlı El Sanatları Sergisinde rölyef,karakalem,objeler, atık kumaşlardan yapılmış çantalar,yastıklar,birbirinden güzel kendine özel tasarıma sahip takılar,Amigurumi sanatı ile örülmüş oyuncaklar,keçe çalışmaları ve ahşap boyama Tekniği ile hazırlanmış sandıklar,tepsiler vb. yer aldı.

Günebakan Kız Öğrenci Yurdumuzun El Sanatları eğitmenleri eşliğinde öğrencilerimizin hazırladıkları ürünler yoğun ilgi gördü.
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN, sergide emeği geçen eğitmen ve öğrencilerimize günün anlam ve önemini vurgulayan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü adına karanfil takdim ederek, teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.