CENGİZ GÜNAY; GÜNLÜK YAŞAMIN GETİRDİKLERİNİ YARINLARA AKTARAN VE NESİLDEN NESİLE ULAŞMASINI, BÜYÜK GAYRETLER SARF EDEREK SAĞLAMAKTA EN ÖNEMLİ ROL KADINLARIMIZINDIR.

CENGİZ GÜNAY; GÜNLÜK YAŞAMIN GETİRDİKLERİNİ YARINLARA AKTARAN VE NESİLDEN NESİLE ULAŞMASINI, BÜYÜK GAYRETLER SARF EDEREK SAĞLAMAKTA EN ÖNEMLİ ROL KADINLARIMIZINDIR.

TEKİRDAĞ TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI, TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ CENGİZ GÜNAY; GÜNLÜK YAŞAMIN GETİRDİKLERİNİ YARINLARA AKTARAN VE NESİLDEN NESİLE ULAŞMASINI, BÜYÜK GAYRETLER SARF EDEREK SAĞLAMAKTA EN ÖNEMLİ ROL KADINLARIMIZINDIR.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı açıklamada kadının toplumun temel taşı olduğunu ve sahip olduğu sıfatlarla toplumun her alanında çok önemli sorumluluklar üstlendiğini ifade etti.

Tekirdağ TSO Başkanı Günay açıklamasına şöyle devam etti, “Kadınlarımız toplumun her alanında büyük önem taşımaktadırlar. Günlük yaşamın getirdiklerini yarınlara aktaran ve nesilden nesile ulaşmasını, büyük gayretler sarf ederek sağlamakta en önemli rol kadınlarımızındır. Geçmişten günümüze gelişen ve her bakımdan ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, hayatın her alanında etkin bir şekilde görmek bizleri mutlu etmektedir. Kadınlarımıza yönelik yaşanan şiddet olgusu ve bunun yol açtığı derin toplumsal sorunlar bizleri üzmektedir. Oysa kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişmenin, kadına ayırdığı yer ve ona duyduğu saygı ile ölçülür. Bizler, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Daha yaşanılabilir bir dünya için kadınlarımızın hayatın her alanında aktif olmaları en büyük temennimizdir. İş gücü ve istihdamda kadınlarımıza daha fazla yer verilmesi toplumsal hedeflerimiz arasında olmalıdır. Unutulmamalıdır ki kadınlarımızın elde ettiği başarılar hepimiz için ilham kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta annelerimiz olmak üzere yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız her an desteklerini esirgemeyen eğiten yetiştiren bizi biz yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.