SÜLEYMANPAŞA İLKOKULUNDA TÜRKÇE’NİN ZENGİNLİĞİNE VURGU YAPILDI

SÜLEYMANPAŞA İLKOKULUNDA TÜRKÇE’NİN ZENGİNLİĞİNE VURGU YAPILDI

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Süleymanpaşa İlkokulu öğrencileri her ay başka bir etkinlikle göz dolduruyorlar.

Süleymanpaşa İlkokulu öğrencileri bu ay gerçekleştirdikleri projeyle“Atasözü/ Deyim Resimleme” etkinliği gerçekletirdiler. Öğrenciler tarafından hazırlanan görseller okul girişinde tüm gün boyunca sergilendiler. Öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan proje çocukların gelişimine katkı sağlarken Türkçe’nin ne kadar zengin bir dil olduğuna vurgu yaptı.

Çalışma hakkında bilgi veren proje sorumlu öğretmenleri Ezel Takar ve Serpil Sekitmen: “Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayı etkinliklerinde “Atasözü/ Deyim Resimleme” etkinliğini üç boyutlu maket ve resim çalışması olarak yaptılar. Atasözleri ve deyimlerin anlamlarını ve vermek istediği mesajların daha etkili bir şekilde öğrenilmesini ve anlaşılmasını sağlayan bir etkinlik oldu. Projeye katkı sağlayan başta Okul Müdürümüz Abdurrahman Metinoğlu ile okulumuzun değerli öğretmenleri ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. ”dediler.

Gelecek aylarda yine etkileyici çocukların gelişime ek katkı sağlayan merak uyandıran projelerin sergilenmelerine devam edilecek. 

Okula öğrenci velileri ve ziyaretçilerde okul girişinde sergilenen projeleri gördükçe memnuniyetlerini dile getiriyorlar.“Okul idaresi ve öğretmenlerinden çok memnun olduklarını belirten veliler çocuklarımız burada aydınlık geleceğe güvenle hazırlanıyorlar. Tüm öğretmenlerimizden çok memnununuz çocuklarımız onları çok seviyorlar bu da okula olan ilgilerini arttırırken derslerdeki başarılarını da olumlu etkiliyor”.dediler.

blank blank blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.