Op. Dr. Mehmet Albayrak Özel Muayenehanesinde hizmet vermeye başladı.

Op. Dr. Mehmet Albayrak Özel Muayenehanesinde hizmet vermeye başladı.

Op. Dr. Mehmet Albayrak, Tekirdağ Yaşam Hastanesi’nden ayrılarak Özel Muayenehanesinde hizmet vermeye başladı.

Op. Dr. Mehmet Albayrak, 20 yıllık uzman hekimlik deneyimi ile Ortopedi ve Travmatoloji branşını içeren tüm tedavileri ya da ameliyatları gerek muayenehanesinde gerekse de anlaşmalı olduğu özel hastanede yapmaya devam ediyor.

Op. Dr. Mehmet Albayrak, özel muayenehane açmasındaki en önemli nedenleri şöyle belirtti. “Aynı gün içinde başka hastanelerde işini halledemeyen hastalara danışmanlık vererek tedavilerini düzenlemek. Randevu isteyen tüm hastalara aynı gün içine randevu vermek. Sıra beklemeden muayenehane konforunda hizmet vermek. Fiyat politikasını da kendisi belirleyerek (şehit anne-babası ve gazilerden ücret almadan, tüm hastalara ekonomik koşulları da göz önünde bulundurarak indirim yaparak gerekirse ücretsiz bakarak) hizmetlerle hastalarımıza en iyi hizmeti, en kısa sürede vermeyi amaçlıyoruz. Tüm vatandaşlarımız ortopedi problemleri için 24 saat çekinmeden bizi arayabilir, danışabilir ve randevu alabilirler.” açıklamasını yaptı.

Op. Dr. Mehmet Albayrak kimdir?

1975 yılında Tekirdağ’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Tekirdağ’da tamamladıktan sonra 1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.1999 yılında Tıp Fakültesinden Mezun olduktan sonra 2001 yılında SSK Samatya Hastanesinde uzmanlık eğitimine başladı. 2005 yılında uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra 2005-2006 yılları arasında Çorlu Asker Hastanesinde vatani görevini tamamladı. Ekim 2006’da Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak çalışmaya başladı.2024 yılı Şubat ayında  Özel Tekirdağ Yaşam Hastanesin’den ayrılarak Özel Muayenehanesinde hizmet vermeye başladı. Halen hizmetine Özel muayenehanesinde devam etmektedir.

Op. Dr. Mehmet Albayrak’ın özel muayenehanesinin iletişim numaraları ise şu şekilde ;

0531 929 57 85 / 0282 293 54 46

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.