BAŞKAN ALBAYRAK, BÜYÜKŞEHİR VE TESKİ PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN ALBAYRAK, BÜYÜKŞEHİR VE TESKİ PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda Büyükşehir ve TESKİ çalışanları ile bayramlaştı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Tekirdağ’da ilkleri gerçekleştiren ve kenti geleceğe taşıyan projeleri hayata geçiren büyükşehir ailesi olarak bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularını en yoğun şekilde yaşadığımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevdiklerimizle bir araya gelerek şeker tadında mutluluklarımızı paylaştığımız Ramazan Bayramımız inanç ve geleneklerimizde de çok önemli bir yere sahiptir. Bayramlarımız bizi bir araya getiren en önemli kültürel değerlerimizdendir. Bu anlamda bayramlarımızın değerini bilmeli ve ona göre icra etmeliyiz.

BAŞKAN ALBAYRAK: “9 YILDIR OLDUĞU GİBİ AYNI KARARLILIK, İSTEK VE AZİM İLE TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak büyük ve mutlu bir aileyiz. Zaman kavramı olmadan Tekirdağ için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu anlamda siz değerli çalışanlarıma gösterdiğiniz fedakârlık ve üstün gayretiniz için teşekkür ediyorum. Ama aynı heyecan, istek, azim ve kararlılıkla bundan sonra da çalışmaya, Tekirdağ’a hizmet etmeye, en kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Siz değerli çalışanlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Kadir Albayrak; TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak, genel sekreter yardımcıları, başkan danışmanları ve daire başkanları ile birlikte büyükşehir ve TESKİ çalışanlarıyla tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.